ilk demedim yalnız onu kastettiysen
iron belt server a hayırlı olsun demişsin de yine de sen bilirsin.ilk demedim yalnız onu kastettiysen
hayırlı olmasn mı yani bunu mu istiyoniron belt server a hayırlı olsun demişsin de yine de sen bilirsin.
Server'e hayırlı olsun demiş ilk diye bir iddaa koymamış okuduğunuzu anlamakta da kıtlığınız var anladığım kadarıylairon belt server'a hayırlı olsun demişsin de yine de sen bilirsin.
kanka ingilizce okunduğu için öyle yazdım. ( sörvira)Server'e hayırlı olsun demiş ilk diye bir iddaa koymamış okuduğunuzu anlamakta da kıtlığınız var anladığım kadarıyla. Ayrıca Server a ne amk yazım kurallarına az dikkat etseniz hiç fena olmaz.
Paris'e söyledim dostum sana değilkanka ingilizce okunduğu için öyle yazdım. ( sörvira)D
![]()
her server dm keserim evet ama ilk 2 hafta keserim sonra gerek kalmaz zaten. sen çok yanlış gelmişsinNEVERCOMES garibanına çıkmış iyi olmuş garibim her server dm keserdigötü kurtarmış bu serverda
banın açılmış hayırlı olsun kardeşim nice dropher server dm keserim evet ama ilk 2 hafta keserim sonra gerek kalmaz zaten. sen çok yanlış gelmişsin
sen de çok yanlış gelmişsin brom ya.banın açılmış hayırlı olsun kardeşim nice drop![]()