eyvallah yorumun içinAdam emek vermiş uğraşmış bende yeni görüyorum tşk ler paylaşım için ihtiyacı olan görüyor zaten boş laf yapanlara söylüyorum daha önce gördüyseniz bakmaya bilirsiniz. sırf yorum yapmak için yapmayın.
yine yine yine yine yazıyorum server myko görünümlü 19xx binlerce oyuncu var neyini anlamıyonSende kendi sayfalarına abone kasmak için sürekli yeni farm slotu diyerek dk ları kesiyorsun. Görmeyen o insanlar forumun medya bölümüne girip senin videolarına kolaylıkla ulaşabilir. Abone kasmak istiyorsan farklı işlerde yapabilirsin.
yav sana hakaret etmek ıstemıyorum 60 iq gibi davranıyosun mala bak şimdi incitici konuşmak istemiyorum kapa çeneniyine anlamadın Be kardeş görmeyen cok var diyorum neyini anlamıyorsunbeyin eksikligimi var? acaba www.instagram.com/knightonlinecapspage www.facebook.com/kocapspage https://www.facebook.com/groups/KnightOnline.Muhabbet bunlar bana ait burdan abone kasıyorum görmüyor millet TheMYKOyu bilmiyor her oyuna girdigimde 50kişi mesaj atıyor benden tavsiye almak istiyorlar bende yardımcı olmaya calısıyorum bir bok bilmiyorsan boş yorum atma
ben tamamen gb kasma bus kasma bildirme yapıyorum bakalım yapılacak aklımdabaugi vardı bi ara video cekiyodu TheMYKOda çok bilgilendiriciydi onun gibi yapabilirsin videolarını
2gün oynuyormusum bak hele hergeleye![]()
ulan serverın en saglam okcu teamı bendeydi para kazanmak varken kafayı tamamen videoya koydum pk atmasını serverda npt etmesini bende biliyorum siktir git yorum atma gönderime mk cahili siz oyuna ben paraya
![]()
yav kardeş bir siktir gitçekemiyon yorum atarak delirtiyon insanı
forumda saygı kazanmak gibi bir niyetim yok eğlencesine takılıyorum.@Leomefisto
Koplay arkadaşımızın yaptığı videoları şahsen faydalı buluyorum, her konu altında adamı taciz etmenide anlamıyorum. Hiç bir faydası olmasa bile kimseyi kırmadan birşeyler için emek harcıyor bu arkadaş en azından harcadığı emeğe saygı duyabilirsin, saygı kazanmak istiyorsan.