Arkadaşlar Kendisi Ts mize gelecek kadar cesaretsiz sorunlarını konusarak cozemeyecek kadar aciz bir insandır . pm lere cevap veremiyor hırsızlık damgası yemekten korktuğu için
fakat yapılan hırsızlıktır. Clan nedir ? Clan demek aile demektir . Server restarttan sonra açıldı açıldığı an ilk bowl giriş yapan bizdik ulen biz bugüne bugün clan olmasak eger partymize girmesen 1 tane boss kesemicektin attığı ss tede görüldüğü üzere o sırada Gamsızsıgır bishop u almış ben Lesath ı almışım onada lycaonu bıraktık . Lesath baş attı bishop rom attı gamsızsıgıra geldi arada range olduğu için onun kestiği droplardan bizim invertorymize item düşmemiştir arkadaşlar . e haliylen party de 5 kişi oldugumuza göre paylar 5 e bölünür bu heryerde böyledir yok sen atak yaptın yok bu yaptı yok sen izliyordun muhabbetimi vardır ? orda ölsen seni çekecek olan tp mage ! orada priest dc yedi diye party sana kaldı senide aramızdan gördük diye ses çıkarmadık ve gamsızsıgırın üstüne gelen rom u da trade ile sana verildi . sonra arkadasa dedikki itemleri sen sat . bize ver biz satalımda demedik deseydik tradeden romu vermezdik senin gibi hırsıza . sonra 40 gb lik itemi okutup 2 gb çıkarıp gamsızsıgıra verip payınızı verdim dendi
ulen karaktersiz herif madem bukadar delikanlısın ozaman bizede pay verme adamın romunu geri versene ? sende bishopa atak yapmadın
dediğin gibiyse madem öyle oldugunu varsaysak bile romu niye vermiyorsun geri gamsızsıgıra ondanda cebine pay aliyorsun
madem ondan pay aldın kendi invertoryne gelen droplardan niye pay vermiyorsun gamsızsıgıra
) birde dün ts de paylasılacak dendiginde neden sesin çıkmadı tamam diyordun bugün oluncamı ayrı telden calıyorsun
kardeş biz paranın köpeği değiliz bizi bilen bilir . Forumada yazıyorum buraya çünkü herkes ne mal oldugunu anlasın solo kal solo oyna millet sana yardım bile etmesin
ksc atmışsın birde party listen var len sağ tarafında önümde duran lesath var len atak yaptıgımın kanıtı azıcık insanda gurur seref olur ac gözlü olmaz insan 40 gb bizi batırmaz rahat olsana sen ncs atcam diye birde tehdit ediyordun pm den kaçıcam hesabı
) yaptıgınız muameleyi sevmedim ondan vermiyorum pay diyordun. hırsızsın bunu kabullen senin 1 tane arkadaşın bile olamaz bu serverda ne mal oldugunu bilen bilir sadece servera sor bircogu bizim dostumuz ahbabımızdır saygılarla LeavenRose .