hayırlı olsun kardeşim hiç sıkıntı yok :dhiç uğraşamam ramoolduğu kadar arada sizi de reklam ettim ama
![]()
Beter ol . Her server aynı 70 gelince eldeki avuçtaki itemi basalım geçerse tl le okuturz geçmezse alt f4.h.o kardeş . arkadaş bi benimmi şansım yok ya dün 70 açıldı saat 12 gibi gittim 150- 170 gb lik item bastım bırak +8 i yakmalık attığım itemlerden 1 tanesi 7 olsun hepsi yandı en son alt+f4
bu regl döneminde galiba, herkese sövüyor :dBeter ol . Her server aynı 70 gelince eldeki avuçtaki itemi basalım geçerse tl le okuturz geçmezse alt f4.
Kime ,ne zaman ,nerde sövüceğimi sanamı sorucam aslanım ?bu regl döneminde galiba, herkese sövüyor :d
evet?Kime ,ne zaman ,nerde sövüceğimi sanamı sorucam aslanım ?
nerden biliyosun kardeş beni bilen bilir yaklaşık 4 senedir TheMYKOdan 1 tl karım olamdı aksine para zaman ve üniversimin 1 yıl uzaması para umrumdamı sanıyosun . itemleri basmamın nedini ekibimin başlayıp işlerinden dolayı oynayamamsı yalnız kalınca bastım .geçsydi solo asas takılacaktım çok ön yargılı olmayın . iyi oyunlar.Beter ol . Her server aynı 70 gelince eldeki avuçtaki itemi basalım geçerse tl le okuturz geçmezse alt f4.