Aynen kanka sende haklisin yeni server görüşmek uzereMesaj hakkı olan yorum yapıyo siktir et sen bosver
8:55 den sonrasını izlersinMesaj hakkı olan yorum yapıyo siktir et sen bosver
Saol kardeşimBaşarılar Metin AsWeAlls![]()
Kısmetse Başlıyoruz Kanka .Saol kardeşimbaslicak mısınız sizde
Hayırlısı olsun kardeş sizede başarılar o zamanKısmetse Başlıyoruz Kanka .
kimse ölümsüz degil kardesm kim oldugun ve neden bahsettin yakaliyamiyorum ama genede saol yeni server görüşürüzAllah affetsin bu klandan bi warrioru çok kestim oskoda. Artık vs ortasında db lemeye kadar düşmüşlerdicocaine miydi kahve miydi hatırlamıyorum nick ini.
Kazandığınız da sevindiğiniz gibi kaybettiğinizde de tebrik etmesini bilirsiniz umarım bu serverda.
Başarılar.
KenROSS du kardeşim nick. Kalabalık bol ekşınlı bir server olur umarım. Başarılar tekrar.kimse ölümsüz degil kardesm kim oldugun ve neden bahsettin yakaliyamiyorum ama genede saol yeni server görüşürüz
Saol kardeşim hatırladim nick bol aksiyon server bekliyoruz hayirlisiKenROSS du kardeşim nick. Kalabalık bol ekşınlı bir server olur umarım. Başarılar tekrar.
Saol kardesm sizde kadroyu kurmusnuz sizede başarılar seviliyosunbaşarılar
eyw kardeşim sende seviliyorsun kurduk bizde güzel bir kadro bakalım neler olucak görücez server acılıncaSaol kardesm sizde kadroyu kurmusnuz sizede başarılar seviliyosun![]()
Saol kardesm sizide başarılar iyi bir server dilegiyleBaşarılar ...
olcak olcak güzel ekıpler var keyifli olucak işallaheyw kardeşim sende seviliyorsun kurduk bizde güzel bir kadro bakalım neler olucak görücez server acılınca![]()
hayırlısı kardeşimolcak olcak güzel ekıpler var keyifli olucak işallah