Saol hamza aynen server guzel ekıpler kuruldu hayırlısı olsun bakalımmetin başarılar kardeşim masallah server şampiyonlar ligi gibi oldu
Saol hamza aynen server guzel ekıpler kuruldu hayırlısı olsun bakalımmetin başarılar kardeşim masallah server şampiyonlar ligi gibi oldu
iddaa olsun diye degil kardesm server 2 gun itemde geri kalamssn sunki server 2 gun belli item olur herkez onun için hayirlisi olsun saol sanada başarilarBence 2 gün sonra vs atmak saçmalık polemik olsun diye yazmıyorum yanlış anlamayın bu kadar dişli rakiplerin arasında 2 gün sonra insallah itemde geri kalmazsınız başarılar
metin sana bedava öpücükmü veriyor barış her yorumu beğeniyorsunMesaj hakkı olan yorum yapıyo siktir et sen bosver
emre sen böyle şeyler takılmazdın kanka hayırdır begenmeden birinemi danişimmetin sana bedava öpücükmü veriyor barış her yorumu beğeniyorsun
sen degil o begenıyor konu senın istedigini yapmakta özgursunemre sen böyle şeyler takılmazdın kanka hayırdır begenmeden birinemi danişim
şimdi anladım kanka begenmiş adam ne diyebilirizsen degil o begenıyor konu senın istedigini yapmakta özgursun
dostum ben serverin ilk 1 inci oynarım sonrasından ahmet isimli arkadaşıma charımı veririm o devam eder ben yokken adamı kesmen normal oyunu daha 5 6 aydır oynuyo pm atarsın ümitmi diye sorarsın bensem eyw der geçerimAllah affetsin bu klandan bi warrioru çok kestim oskoda. Artık vs ortasında db lemeye kadar düşmüşlerdicocaine miydi kahve miydi hatırlamıyorum nick ini.
Kazandığınız da sevindiğiniz gibi kaybettiğinizde de tebrik etmesini bilirsiniz umarım bu serverda.
Başarılar.
Canım aleyküm selam ugra team speake muckbaşarılar kankacım ramoyla ümite çok selam
Arkadaş herşeyim de sana Batıyiii heeemetin sana bedava öpücükmü veriyor barış her yorumu beğeniyorsun
10 gun içindemi bu aşk alevlendiArkadaş herşeyim de sana Batıyiii heee