D
Arada doğru cümleler kuruyorsunTheMYKO'nun kalitesini hala anlamayanların tekrardan değerini bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Professor databeyi sattığından beri clientini bile tutmadım, Osko dediğiniz server Frienzko mu idi ne idi onun yağlanıp süslenip isim değiştirmiş hali. Burada 1-2 tane aptal çıkıp Kojiro'yu yalıyorsun falan demeye kalkmadan otursunlar yerlerine gerçekler can acıtır. Girip gören arkadaşlar için konuşuyorum, zamanınızı boşa tüketmeden önce bir kez daha düşünün bu arada Cr hala devam ediyor)
Klasik Türk insanı eyvallah da bazı etkenler var tabi kitürk insanı işte ne bekliyosunki kaliteden anlamazlar bizde zamanında oskoda oynadık tamam iyiydi güzeldi ama şu an TheMYKO en iyisi üstüne server yok osko ıcın TheMYKOyu bırakan arkadasları hic anlamıyorum
yeni açılan kullanıcılar için bir kac kolaylık sağlansa cok daha iyi olucağını dusunuyorum ben mesela insanlar servant droblarına laf söyleyip durdular lakin yeni gelen userler icin bence cok güzel bi farm seceneğiydiKlasik Türk insanı eyvallah da bazı etkenler var tabi ki
Bazı eventlarin geç girmesi mesala sarı kutu
BF eventinin çok uzun sürmesi 3 saat
Daha sayılabilir ama hale en iyi server ve biraz düşünülup oynama yapılıp canlanabilir
sşzşn clan neden dun oskodaydı ?türk insanı işte ne bekliyosunki kaliteden anlamazlar bizde zamanında oskoda oynadık tamam iyiydi güzeldi ama şu an TheMYKO en iyisi üstüne server yok osko ıcın TheMYKOyu bırakan arkadasları hic anlamıyorum
ben değildim. sen neden oskodaydın?sşzşn clan neden dun oskodaydı ?
yürü be sarıben değildim. sen neden oskodaydın?
TheMYKOdan kımler vardıye bakmaya gittimben değildim. sen neden oskodaydın?
mora merdivenlerde oturup, defter mi tuttun?TheMYKOdan kımler vardıye bakmaya gittim
lagdan adam göremıyorum knkmora merdivenlerde oturup, defter mi tuttun?