yavrum sana insana vurur gibi vurmamışlar haha ;DBelki çok kill verdik , çok zaman kaybettik . Belkide daha iyisi olabilirdi ama çok eğlendik . Ellerine sağlık karşı ırkın.
Teşekkür ederim dostum.Şuan edit seviyemiz arkaya şarkı koyup fırına vermekle sınırlı.İnşallah bu konuda kendimizi geliştirirsek, ses falan da koyarızEline sağlık kardeşim ,des setin video ortasında patlaması kötü olmuş arada sizin komutcunun sesinide duysak keyifli olur ,herkesten güzel videolar bekliyoruz izlemesi keyifli oluyor , iyi eğlenceler
Элджей & Feduk - Розовое виноşarkılar güzelmiş -,-
Video editleme işinde pek bir tecrübem, becerim yok kardeşim ama bir sonraki videoda denerim ortaya güzel bir şeyler cıkarsa öyle paylaşılır.Eline sağlık kardeşim ,des setin video ortasında patlaması kötü olmuş arada sizin komutcunun sesinide duysak keyifli olur ,herkesten güzel videolar bekliyoruz izlemesi keyifli oluyor , iyi eğlenceler
O kadar düştük kalktık ama yine de çok keyifliydicombat tatlı olmuş elinize sağlık
artık üstünde yedek 1 dest set bulundurursunBelki çok kill verdik , çok zaman kaybettik . Belkide daha iyisi olabilirdi ama çok eğlendik . Ellerine sağlık karşı ırkın.
Magemiz koca TheMYKO da 1 taneO priestin adını hatırladım. Matt'dı. Bu arad 7 kişi ile iyi vs atmışınız.
Videonun sonunaa kadar dess yanınca kafalıgı takar umuduyla bekledim sdfsg
Bu arada magenize yatıp kalkıp dua edin oyuncu arkadaş