Gözümde canlanır kos koca mazi , Cr'ye gelmesinden yana değilim açıkcası. Summon ne zaman ekleniyorsa, o zaman sw'nin son zamanları olduğuna kanaat getiriyorum.BOSS SUMMON EKLENSİN Bİ ARA VARDI
Bf fragment +1, renk katar.Bf taşları aktif olursa güzel olur, büyük clanlar gözüne vuruyo zaten taşın, geri kalanlar ve sololar da taş elde eder, ve random da taş heyanı olur eskisi gibi
Kesinlikle katılıyorum. Servera ne zaman boss sumon eklense serverın ömrü kısalıyor.Biz gecelerce boss bekleyelim. Sen boss stone dusur onla biseyler yap ne guzel dunya. Daha önce denendi ve yarar getirmedi servera diye biliyorum.
dm de farm yap derken sen ciddi misin ayrıca kaç kere dm de farm yaptın sorabilir miyim sanaeskiden hep buf sc atak sc atıyordu. şimdi mis gibi en kötü 350kc atıyor. neden dolayı şikayet etmektesiniz? her cr 2100 kc 10k kc veya istediğin başka bir item atsa daha mı güzel olur? crden farm yapmayı düşünme bence burası myko. git serventta yada dmde farm yap. crden farm olsaydı serverda ki userler sadece o zamanlarda online olurdu