EASY !
Ben koymaktan sıkıldım bazıları ölmekten sıkılmadı
Ben koymaktan sıkıldım bazıları ölmekten sıkılmadı
teşekkürlerşarkı seçimlerini beğendim easy adli şarkının tam adı ne![]()
Kanka işte napalım bazıları towndan çıkamadığı için ırk değiştirir. Bizim gibiler de ırkı dengelemek içinbak olm boyle yapmayın beleş hakkım bıttı sonra herkes gelıp karus oluyor yazk adamlada elinize saglık itina ıle göte pamuk tıkanır.
yarına atalım 8ws8knk bize çok zaman ayırmışsın ama kimse kendi charında değildi hatta ben oyunda yoktum.anlaşmalı bir vs atarız gereksiz ego yapmazsanız.
sana çok zaman ayırmadım. Sizlere çok zaman ayırdım. İyi izle o kısmı okçular geliyor ayrı ayrı zamanlarda 2 kez mageler geliyor. He bir de biz bazenleri uzatmayı severizknk bize çok zaman ayırmışsın ama kimse kendi charında değildi hatta ben oyunda yoktum.anlaşmalı bir vs atarız gereksiz ego yapmazsanız.
utanan maymun simgesi yok mu burdatolga şöyle videolar atma kardeşim ben utanıyorum
Bunun adı ego değil video ortada sonuçta. Her anımı video mu alıyorum güldürme beni. Videoyu bir daha aç ilk sahne 2 gün öncesine ait. Diğer bütün videolar aynı güne ait. Premium kalan gün sayısına bakarsan İlk sahne hariç hepsinde 30 days war premium yazıyor. Yorum yapmadan önce iyice izleyin şu videoları. Videonu merakla bekliyorum.Tolga senin böyle egolu biri olduğunu bilmiyordum. Her anını videoya alıyorsun biz almıyoz diye böyle dillendiriyosun bugün atıcaz akşam o zaman görecez o kalkık bi taraflarını.