Acilen rogue jobuna buff getirilmeli herkes seri köz getirircesine job change basıyor.+10 str yuzuk 2gb olur mu ? Nerede görülmüş warrior iteminin asas iteminden pahalı olduğu ?
asas parti her zaman warior partiyi ezer cp ile 4 5k vuruyolar aqAcilen rogue jobuna buff getirilmeli herkes seri köz getirircesine job change basıyor.+10 str yuzuk 2gb olur mu ? Nerede görülmüş warrior iteminin asas iteminden pahalı olduğu ?
bunu olması için %20 ihtimalle cp nin tutup cpnin %100 ile %270 damage arasında 270in tüm skillere tutması gerekiyor. Bunu tüm skillere ve ptdeki her asas için ayrı ayrı hesapladıgında olası bir 8v8 de 50/1 asas partinin kazanma ihtimali var.asas parti her zaman warior partiyi ezer cp ile 4 5k vuruyolar aq![]()
biz kaldık kardeşim 2523 apım var. yarı itemli warriorlar cp tutmayınca kesiyorAsas kaldımi oyunda ?
Cp basarken trina kullan kanka belki tutar :dbiz kaldık kardeşim 2523 apım var. yarı itemli warriorlar cp tutmayınca kesiyor
o allahın emribilmiyom bide benim charda lanet var 5 scream attırdım arenada 3ü tuttu ice zaten %90 yiyom legde aynı sekil %60 falan tutuyor.56 GR var bu arada.
Serverda scream %90 gibi bişey bu aradabilmiyom bide benim charda lanet var 5 scream attırdım arenada 3ü tuttu ice zaten %90 yiyom legde aynı sekil %60 falan tutuyor.56 GR var bu arada.
Rogue kötü diyolar kanka ama bazı yerden yere vurulmuş duvardan duvara çarpılmış arkadaşlar 8v8 atmıyor asas var ptde diye dfklgmdffjmfkglsScream direk tutuyor ve warriorlar öküz gibi dmg atiyor. Rog'un albenisi kalmamış. Dengesizlik çözülür elbet ama bakalım ne zaman.