Özelden sövdüyse ana bacı Allah kitap aç kardeşim sen de konu benim gördüğüm bu sana da söz hakkı doğdu madem göster insanlara boş atıp tutma buradan hadi bakalımÖzelden ana-bacı-allah-kitap sövücek üstüne numara verip ara dicek ben de onu ifşa etmicem öyle mi? ne güzel hayat bu 1.si 2. olarak sen konuya muhattap bile değilsin durduk yere sende bana sövmeye başladın bu da 2.si kimlerle oyun oynuyoruz derken ilk önce bi aynaya bak bu da 3.sü
kardeş sen konuya muhattap bile değilsin sen de sövdün beginners clanından bana bide yüzsüz gibi konu açıp benı mı şıkayet edıyosun?Özelden sövdüyse ana bacı Allah kitap aç kardeşim sen de konu benim gördüğüm bu sana da söz hakkı doğdu madem göster insanlara boş atıp tutma buradan hadi bakalım
kendını nasılda bellı edıyon ama kımsın oyundakı nıckın ne onu bıle bılmem ama son 5-6 dbnın oyuncusuyum ben bellıkı bana karşı bı yaran var ki bu kadar şikayetcısınya bu adam ****** ****** herkese aynisini yapıyor kojiroo lutfen bu bebegi oyundan yol ver başına bela acar haberın olsun.
Aynen öyle adam bile denmez ona Allaha söven bi bebe.Sanchez önceki serverlarda bizim clanın wp grubundaydi bizimkileri ifsalamadi demekki adamına göre muamele![]()