Hayal dünyanda yaşama prensesim kesebildiğin 1 video var o da melee nin içine kaçtıktan sonra , hadi prensesim öğren de gel , serverda makara konusu olmuştunuz bu serverda da taşak oğlanı olmayın 
Kesebildiğin zaman mesaj atOlum utanmadan yine 7v8 kestigi videoyu tanıtım konusuna atmış yaNeyse seni de anlıyorum tabi prim yapman gerekiyo bizi 7v8 de olsa düşürmen büyük iş
7v8 şofben olmuş, 40 dk npt movie koymuşuz hala diyor ki şamar oglanı yaptıkArtık tedavi ol
![]()
Razor oğlumdan önce yaş mamanın kokusunu alan başka köpekler geldi hostOlum utanmadan yine 7v8 kestigi videoyu tanıtım konusuna atmış yaNeyse seni de anlıyorum tabi prim yapman gerekiyo bizi 7v8 de olsa düşürmen büyük iş
7v8 şofben olmuş, 40 dk npt movie koymuşuz hala diyor ki şamar oglanı yaptıkArtık tedavi ol
![]()
Dayak hımm.. Atmayalım demiştikte şansını zorluyorsun işte
ÇÖPSYav hayal dünyandan çık önce 8e8 düşürdüğün videoları at görelim respawnroffff yallah köyüne yıkık seni
Birader homoerectus musun dardan çıkmayı yasaklamıştıkya hani son darda ha salak oğlum benim hani Hades gelmişti kural koymuştu siz uymamıştınız ya hani aptal evladım benimÇÖPS
23 24 dakika civarı bi izleyin kendinizi, lağım fareleri gibi kacacak yer arıyorsunuz be olum.Ben olsam utanırım![]()