nerden bok atacağınızı şaşırdınız bukadar ağlamayın artık sıktınız harbidenmaşallah adamlar o kadar kafanıza lr atiyor eller hiç düşmüyor![]()
senin oyun bilgin 0 galiba nova atmadan önce ok geliyor farkettiysen sonra elimi kaldırıyorum ok gelmiyor nova düştükten sonra ok geliyor ne spastiksin1.54 okçudan damage yerken 60 atmak fenasın vcl
asıl soru ben daha önce kaldırmışım o adam benden önce nasıl atmış03:52 de nasıl oluyor onu anlamadım lr yi yediğin halde atıosun statiği?
Nova ďüsmeden hp bari takip edersen hpsinin gittiğini görürsünnova düştükden sonra geldiğini anlamıcak kadar kin yutmuşsun@Kojiro olaya bi el atsana ağlıyanlar 2-3 gün mesaj atamasın
AĞLAYACAKSANIZ OYNAMAYALIM GENÇLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR03:52 de nasıl oluyor onu anlamadım lr yi yediğin halde atıosun statiği?
KOJİRO izlesin ben sana burda anlatmayacağım sana emin ol kojiro bu salak nediyor diye düşüncekNova ďüsmeden hp bari takip edersen hpsinin gittiğini görürsün) herneyse kojirodan haberleri beklemedeyiz
++++++ olarak iyi izle videoyu üstümde ok var mı iyi bakKOJİRO izlesin ben sana burda anlatmayacağım sana emin ol kojiro bu salak nediyor diye düşüncekD
yani varsa demesen banlamazlardı, madem öyle diosun varsa banlan bariii ...he bu arada varsa bi hile tbl koxp her ne şey varsa clanım ve beni direk banlasınlar okadar emin konuşuyorum hadi eyvallah
ilk önce kendi videonuzu izleyin AwakeJoker'in kafasına 2 lr gelmesine rağmen neden lr si kesilmiyor üstüne üstlük benle aynı anda değil benden geç kaldırmasına rağmen elini ? he bebe bana bok atacağına kendinize bakın 1 lr değil 2 lr ve elini benden biraz geç kaldırmasına rağmen nasıl oluyor onu açıkla bakalım aslanımyani varsa demesen banlamazlardı, madem öyle diosun varsa banlan bariii ...
farkettiysen 5.35 ve 6.41 de SaTCxTerraRossa'nın eli kesiliyor geri çıkıyor ondan sonra vuruyorGeçen gün video atacağım, nasıl lr kesildiğini göreceksiniz dediğinde ben 5.35'i ve 6.41'i açıklayabilecek birisinin bakış açısından çekileceğini düşünmüştüm. Yazık oldu hayallerime.
Saniyesine ZBAM diye lr üstüne lr alan/alabilen arkadaşın ellerine sağlık diyorum.