farkettiysen videoda 3 kişi gözüküyor dağıldık orada o adamların lr si bizden bir kaç kişiye deymiştir deymeyenlerden bi arkadaşımda lr kesmiştir bu kadar üzülmeye gerek yok kardeşim gidin tüm videoları izleyin mage teamlerin lr 45 de %100 kesecek diye bir şey yok bu serverda ama 2 tane lr düşünce tüm herkesin eli kesilir haberin olsunTerraRossa'ya bir şey demedim zaten. Onun eli kesiliyor, 1 saniye sonra karşı takımlar lr yiyor. Keşke o lrleri kesen arkadaşın gözünden çekilseydi video dedim.
birdakinde 360 derece video çekimi sağlayacağız vr gözlükle izleyebilirsinizSadece kesen arkadaşı görmek istedim, üzüldüğümü nereden çıkardın?
Koxpu Allah söyletti galiba ben tbl diye düşünmüştüm.Öğreneceksiniz legal oynamayı elbet.Oynayamıyorsanız da fazla uğraşmayacaksın tetriste falan şansını deneyeceksinhe bu arada varsa bi hile tbl koxp her ne şey varsa clanım ve beni direk banlasınlar okadar emin konuşuyorum hadi eyvallah
la bebe 3 gündür ksc , ses kaydı diyorsun 3 gündür niye atmıyorsun he yoksa ayarlayamadın mı ksc ses kaydını falan acaba neler karıştırıyorsun yineBugün Ksc ve ses kayıtları kojiroya iletilicek 2 gün içinde hala bi işlem görmezseniz elimdeki herşeyi buraya dökücem hangi siteden hangi tarihte hangi programı aldığına kadar dosyalarla atıcam sana. He bu arada oyundayken öyle sitelere girersen avcısoft yakalar sonra amd işlemci diye ağlarsınız.
2 gündür vaktim yok bugün akşam üzeri görürsün burdada paylaşıcam akıllarda soru işareti kalmasın.la bebe 3 gündür ksc , ses kaydı diyorsun 3 gündür niye atmıyorsun he yoksa ayarlayamadın mı ksc ses kaydını falan acaba neler karıştırıyorsun yine![]()
2 gündür vaktim yok diyorsun 2 gündür de laf atıyorsun onları upload etmek zor değil diyim sana galiba işin içinde iş varki daha ayarlayamadın aslanım2 gündür vaktim yok bugün akşam üzeri görürsün burdada paylaşıcam akıllarda soru işareti kalmasın.
Hayırdır kardeş aslanım bebe falan ne ayaksın sen? Noldu işin içinden bana oynayarakmı çıkıcan upload ettiğim zaman montajmı dicen. Benim yönetime güvenim yok ban yemesen bile seni burda rezil edicem pkda herkes gerekli yakınlarına sövücek merak etme2 gündür vaktim yok diyorsun 2 gündür de laf atıyorsun onları upload etmek zor değil diyim sana galiba işin içinde iş varki daha ayarlayamadın aslanım![]()
sen işte böyle bir insansın anca ana bacı söverek bir yerlere gelmeye çalışırsın , 3 gündür atıcam diyip atamıyorsun noldu photoshop mu bozuldu 3 gündür atmamak demek işin içinde iş var demektir bebeHayırdır kardeş aslanım bebe falan ne ayaksın sen? Noldu işin içinden bana oynayarakmı çıkıcan upload ettiğim zaman montajmı dicen. Benim yönetime güvenim yok ban yemesen bile seni burda rezik edicem pkda herkes gerekli yakınlarına sövücek merak etme
Photoshop falan filan dansözlük yapma. O malum sitede indirimleri falan takip et 4 kişi çok masraf oluyodursen işte böyle bir insansın anca ana bacı söverek bir yerlere gelmeye çalışırsın , 3 gündür atıcam diyip atamıyorsun noldu photoshop mu bozuldu 3 gündür atmamak demek işin içinde iş var demektir bebe
qejkqwpeqğweqwkjğ ya kıyamam sana harbidenPhotoshop falan filan dansözlük yapma. O malum sitede indirimleri falan takip et 4 kişi çok masraf oluyodur