Kafanın içini açsak 5 kg macar salamı buluruz galiba morukHayırlı olsun fakat Sentinus sanırım hem GM'lik yapan hem de yan hesabıyla oynayan biri bana pek profesyonel gelmedi, TheMYKO da daha önce oynayan biri olarak TheMYKO ekibinden şüphem olmasa da GM'lik yapan birinin user olarak aynı anda hesabının bulunmasına izin verilmemeli diye düşünüyorum hiç etik değil.
Ne alakası var ben bu db de oynamıyorum ,gördüm yorum yaptım saçma sapan hakaret edeceğine yazsaydın adam gibi cevap,uzun süre ko dan uzak kalınca ne kadar kalitesiz insanlarla dolu olduğunu unutmuşum.Kafanın içini açsak 5 kg macar salamı buluruz galiba moruk
Adamlar 7/24 eslant kovalıyor kardeşim oyunda olsan görürdün. Ön yargılı yaklaşmayın burası kaliteli bir dünya. Sizin düşündüğünüz gibi olaylar burda kesinlikle yok insanları yanlış yönlendiriyor sizin gibiler ve insanlara kötü örnek oluyor. Oynamadığınız oyunlara söz yapmamanız daha iyi olur benceNe alakası var ben bu db de oynamıyorum ,gördüm yorum yaptım saçma sapan hakaret edeceğine yazsaydın adam gibi cevap,uzun süre ko dan uzak kalınca ne kadar kalitesiz insanlarla dolu olduğunu unutmuşum.
Sen ne anlatıyorsun burası forum oynamasam da yorum yapma hakkına sahibim ben ve benim gibiler derken ben ne demişim sentinus aynı zaman da hem GM hem user hesabı varsa yanlış demişim kötü bir şey yazmadım yani, insan gibi cevap vermeden farklı yerlere çekiyorsunuz konuyu hala cevap vermeyip saçma sapan konuşmaya devam edin.Adamlar 7/24 eslant kovalıyor kardeşim oyunda olsan görürdün. Ön yargılı yaklaşmayın burası kaliteli bir dünya. Sizin düşündüğünüz gibi olaylar burda kesinlikle yok insanları yanlış yönlendiriyor sizin gibiler ve insanlara kötü örnek oluyor. Oynamadığınız oyunlara söz yapmamanız daha iyi olur bence
Sana senin dilinden konuşmakla hata etmedim diye düşünüyorum neyse iyi forumlarSen ne anlatıyorsun burası forum oynamasam da yorum yapma hakkına sahibim ben ve benim gibiler derken ben ne demişim sentinus aynı zaman da hem GM hem user hesabı varsa yanlış demişim kötü bir şey yazmadım yani, insan gibi cevap vermeden farklı yerlere çekiyorsunuz konuyu hala cevap vermeyip saçma sapan konuşmaya devam edin.
qwıofsapfjsaopfjsaopdkHayırlı olsun fakat Sentinus sanırım hem GM'lik yapan hem de yan hesabıyla oynayan biri bana pek profesyonel gelmedi, TheMYKO da daha önce oynayan biri olarak TheMYKO ekibinden şüphem olmasa da GM'lik yapan birinin user olarak aynı anda hesabının bulunmasına izin verilmemeli diye düşünüyorum hiç etik değil.
Birader şimdi ben koj1ro nicki ile user olarak oynarmıyım oynarım ama 20 dakikaSen ne anlatıyorsun burası forum oynamasam da yorum yapma hakkına sahibim ben ve benim gibiler derken ben ne demişim sentinus aynı zaman da hem GM hem user hesabı varsa yanlış demişim kötü bir şey yazmadım yani, insan gibi cevap vermeden farklı yerlere çekiyorsunuz konuyu hala cevap vermeyip saçma sapan konuşmaya devam edin.
Evet bende o yüzden böyle bir soru sordum sentinus gm ise sent1nus die hesap açılıpta oynanamaz diye düşündüm yalakalık için olsa bileBirader şimdi ben koj1ro nicki ile user olarak oynarmıyım oynarım ama 20 dakika![]()
HahahaMacar kalk siktir git baltaya sapmı olursun ne yaparsın bilmem. İşimiz var Allah'a şükürler olsun akşam gelince 3 4 saat stres atalım diyoruz senin gibi beyin yoksunu 15 yaşında piçlerle uğraşıyoruz. bi yazdıklarını düşün tart ne yazıyorum ben acaba diye sonra yaz. Senin oynadığın Knight'ında amına koyum ben.
Bavulunu topla bebeğim , Çek gitEvet bende o yüzden böyle bir soru sordum sentinus gm ise sent1nus die hesap açılıpta oynanamaz diye düşündüm yalakalık için olsa bile, dışarıdan takip eden biri olarak bende merak edip sordum saçma sapan alıntı yapıp akıllarınca laf sokmaya çalışan 2 3 aptalla karşılaşacağımı tahmin edemedim biraz ara verince beyinsiz, bir baltaya sap olamamış işsizlerle dolu bir ortam olduğunu unutuyor insan buranın.
Neyse ne insan gibi açıklama yapamayacak kadar aptal ****** evladı olduğunuzu değiştirmiyor.Swde Kojjro diye pm de vardı gördüm![]()
bana neden sövüyorsun macar tohumu ananın ölüsünü sikerim senınNeyse ne insan gibi açıklama yapamayacak kadar aptal ****** evladı olduğunuzu değiştirmiyor.
Sende kıt beyinli amcık ağızlı bir aptalsın çünkü cevap vermek yerine mal mal random atan bir malsın.bana neden sövüyorsun macar tohumu ananın ölüsünü sikerim senın