RHAINMETAL
Oynuyorsan oyun diye değil,mantıgınla oyna.
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
10dk dır moradon towndayım bilader nerdesinServera para girişi gayet güzel , biz marvelous clanı olarak memnunuz. elimi öpene 2m veririm maradon town
master asas tek atınca da forumda tek yedim diye ağlıyosunuz. ne emmeye ne gömmeye geliyonuz5 kere 62 level special görevini tamamladık ve sadece 8 de 8 100 kc atıyor 1 kere hwt attı okadarpara sıkıntı değil master item girişi yok
ben asla melee damagesine laf etmedim etmem de sadece melee damagesine az diye ağlayanlara laf söylerim o kadarmaster asas tek atınca da forumda tek yedim diye ağlıyosunuz. ne emmeye ne gömmeye geliyonuz
O 100 kc 10000 k kc de olabiliyor bazen benden demesi crleri ve killeri kaçırmayın derim5 kere 62 level special görevini tamamladık ve sadece 8 de 8 100 kc atıyor 1 kere hwt attı okadarpara sıkıntı değil master item girişi yok
Mageler e öyledir belki doğukan seri görev yapıyorlar diye5 kere 62 level special görevini tamamladık ve sadece 8 de 8 100 kc atıyor 1 kere hwt attı okadarpara sıkıntı değil master item girişi yok
manas 8x5 = 40 görevden herkese 100kc attı diyorum servera başlarsan görürsünO 100 kc 10000 k kc de olabiliyor bazen benden demesi crleri ve killeri kaçırmayın derim![]()
Aynen çoğunluk 100 kc atıyormuş galiba ama söylemişti zaten drop oranı düşük master itemlerinin diye...herşey güzel gidiyor bence ..porschedan selamlar kardesim hahahahahaamanas 8x5 = 40 görevden herkese 100kc attı diyorum servera başlarsan görürsün