Evet arkadaşlar öncelikle oynadığımız server 10 yıllık tecrubeye sahip yıllardır hepimizin bildiği ve gördüğü piyasanın önde gelen sunucularından 'TheMYKO' ve arkasında xacs gibi bir destek ile bu sunucusunu açtı hepimizi büyük bir beklentiye ve heyecana soktu, e işin içinde bu kadar büyük bir tecrube ve güç olduğunu bildiğin zaman için öyle rahat oluyor ve beklenti öyle artıyor ki kusursuz bir server bekliyorsun buna güveniyorsun buna göre hareket ediyorsun yatırım yapıyorsun ve sonuç ciddi derecede hüsran. Hepimizin bildiği gibi serverın ilk ve ikinci günü sanırım unique dropları biraz fazla açıktı çeşme çok akıtıyordu giren takının haddi hesabı yoktu dropları düzenlediler ve kıstılar bu güzel bir yenilik gayet myko standartlarında drop oranlarına sahip artık. Fakat dm dropları rezalet ötesiydi e bunu da değiştirdiler ama biraz yanlış bir düzenleme yaptılar sanırım örneğin +1 raptor pazarda 8-10k kc aralığındaydı ve ortalama 24 saat sonra aynı raptor şu an pazarda 2000kc civarına bulunabiliyor böyle bir düşüş böyle bir piyasa rezaleti daha önce hanginiz gördünüz hanginiz yaşadınız ? ben kendimden pay biçiyorum serverda aktif dmde 8 tane charım var 24 saat kasıyor ve geliri ile kendime bir char diziyorum yani en azından hesap kitap bu şekildeydi. Şu an güncel duruma bakıyoruz bir raptor 2000kc yani benim 8 charımın 24 saatlik pot ve diğer giderlerini karşılamam için ortalama 17 raptor düşürmem lazım 24 saatte nötr oluyorum. 17 raptor 24 saatte?
Yani 2000liradan fazla yatırım yaptığım item koyduğum master açtığım charların bulunduğu döngü ve rezaleti görüyorsunuz ki bunu sadece ben değil yüzlerce insan yaşıyor mele ekipler bile şikayetçi bundan son derece eminim. Biz size şunu yapın bunu yapın diyemeyiz ama oturup bi düşünün bi gözlemleyin ortadaki rezalet durumu ve bir şeyler yapın bir çözüm üretin serverda gelir-gider ilişkisinden memnun olan 1 ekip göremezsiniz bir insana şahit olamazsınız eğer varsa da zaten bu işin içine hiç girmemiş bu oyundan zerre kadar anlamayan bir oyuncu arkadaşımızdır. Okuduğunuz, fikir beyan ettiğiniz ve kaale alıp bir şeyler yapacağınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Last edited: