sayın adminlere sorumşasnsmı bu adaletmi biz +6 ya arka arkaya eb ve quest bow yakalım ki resden sonra basdım üstelikl bisürü ityem patlatıp nasıl bi adalet bu neye göre tutuyo hocam
takılmayın bu kadar 3 4 sene öncesinde 200 userle dönüyordu serverlar, user bol diye mage okcu oynuyorlar şikayet şikayet.@Aine 'nin dediği gibi mage ve okçulardan melee oynamak imkansız. Server can çekişmeye başladı zaten artık. CR dışında CZ bomboş, herkes pazarda GB kasıp TL'ye çevirme derdine düşmüş. Ayın 28'inde 74 cap gelecek ama 1 ay daha gidebilecek mi server merak ediyorum.
8 saat yeter kanka robot etme bizi ne zaman farm yapcaz?Hocam birde şöyle bir durum var 1 günde max 5-6 saat cr oluyor geri kalan 18 saat bowl dönmesi pk atmasi vs atmasi var.
Cr dışında geri kalan 18 saatte eğlenmeye bakiyoruz![]()
Kanka 3-5 saatte olur 18 saati örnekleme olarak verdim8 saat yeter kanka robot etme bizi ne zaman farm yapcaz?![]()
Başında ekmek de kırsan o an şansın yoksa geçmez kardeşimşasnsmı bu adaletmi biz +6 ya arka arkaya eb ve quest bow yakalım ki resden sonra basdım üstelikl bisürü ityem patlatıp nasıl bi adalet bu neye göre tutuyo hocam