burda kimse senin gibi aç köpek degil havlamaya devampriest ödülü için kavga çıkar oranı 1.20DDDDDDDDDDDDDDDD
bu db sevdigim birkaç insanla birleşmişsiniz oyüzden bişey demiyecegim bak dalgana '' agressiveye np kasmayın lütfen :* ''burda kimse senin gibi aç köpek degil havlamaya devam
o köpekligi sadece senin gibi yalaklar yapar sana bizden kimsede agressive np kasma gibisinden bişey demez dememiştir de ayy hoşşt köpek havlama lütfenbu db sevdigim birkaç insanla birleşmişsiniz oyüzden bişey demiyecegim bak dalgana '' agressiveye np kasmayın lütfen :* ''
pc ödülü için clanıyla kavga edip ayrılan kişide benim zaten asoıfgjsaoıfgkasodpk neyse uzao köpekligi sadece senin gibi yalaklar yapar sana bizden kimsede agressive np kasma gibisinden bişey demez dememiştir de ayy hoşşt köpek havlama lütfen
onu sana söyliyenin anasını sikiyim hiç bir zaman ödül oynamadım boş muhabbettesin varlık görter oyunda biraz hadi şimdi sus oyunda konuşursunpc ödülü için clanıyla kavga edip ayrılan kişide benim zaten asoıfgjsaoıfgkasodpk neyse uza
len maymun asoıfgkaspodkasokd sen degilsin zaten sende ödüle oynucak vasıf mı var siktir git pedalını ws videosu çek senonu sana söyliyenin anasını sikiyim hiç bir zaman ödül oynamadım boş muhabbettesin varlık görter oyunda biraz hadi şimdi sus oyunda konuşursun
amkk köpegi job priest olan adama pedel falan bu neyin kafası ya sen humandın demi tamam c.z sana özel video cekıcem hadi kaybol video bitince atarım sana izlersinlen maymun asoıfgkaspodkasokd sen degilsin zaten sende ödüle oynucak vasıf mı var siktir git pedalını ws videosu çek sen
helalamkk köpegi job priest olan adama pedel falan bu neyin kafası ya sen humandın demi tamam c.z sana özel video cekıcem hadi kaybol video bitince atarım sana izlersin
siz clanca maymun oldugunuzdan senin hangisi oldugunu şaşırdım ondanamkk köpegi job priest olan adama pedel falan bu neyin kafası ya sen humandın demi tamam c.z sana özel video cekıcem hadi kaybol video bitince atarım sana izlersin