A
Agressive
Guest
ya çocuğum sen ne tarz bi veletsin böyle bu söylediklerinle anca kendini eğlendirirsin boş gezenin boş kalfası seni ne ardreamı neyin kafası bu bu kadar içerliyeceğini bilseydim kesmezdim kesilince zırlamaya başladın oda yetmedi offical'e taşıdın ben sana herşeyi ispatlamak zorunda değilim ama çok merak ediyorsan bir kaç link atayım poke 5 sene önce olsa seninle bu tarz konuşurdum ama videodaki şarkıyla yetin artık ..ulannnnnnnnnnnnnnn adam bana osko yada TheMYKO dısında server oynamam ben buna diyorumki gel lost-ko.net ws atalim bana diyor ben gelmem TheMYKO beta açsin atalim tamam diyorum siz daha ne uzatiyonuz lan hepinize ayri ayrimi sövecem ben adami dinden imandan niye cikariyonuz simdi size burda tek tek lafmi yetiştireyim yoksa 1 kişimi konusacak soktumun yerinde hepiniz playersiniz ya ondan czde +2500 damageler beyninizde patliyor swde item yapamayip collect eventte towndan cıkamayıp tek yiyen townda tek yememek için 33 oynayan her an tek yeme uğruna eli townda gatede olan fakirler allah aşkına uzatmayin neyin ne olduğu ortada ben her server burda oynadim yakin bi zamanda ara verecem inşallah o araya kadar bi beta acilir istediği şekilde ws atariz TheMYKOda artik susun yeter sövdürmeyin
ayrica siz fakir ardream swlerde debelenirken ben lilakoda takılıyodum o soktumun swsini lost-ko yu acan adam daha yeni askere gitti geldi lilako 7-8 yıldır acık belki daha fazla hey gidi hey cok biliyonuz amk oyununu +25 olanın ağzi açiliyor amk sorsak 7-8 yıl önce marodonda gateyi bulamaz ulan sövecem simdi ya![]()
Cyprus-KE
Cyprus-KE
Cyprus-KE