SYSTEMDAMAGE
Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
lan muro bu burakla tolgadan ne çektim bir bilseniz adamlar tek geziyo db malice yiyolar hpleri full ali çek diyolar /town veya h yi açıp towna tıklamıyolar neymiş town atmayı sevmiyomuş ben çekince sanki adam town attı sanmıyoneler çektim neleeeer neleer
internet cok yavaşlıyo sonra 3 mbps ye düsürüyolar ayar oluyorum ayin 1ine kadarda oyle gidiyor yoksa atardim o atrosu sinirden kestim arkadan gelip teklediler daha da sinirlendimben olsam sinirden atrossu keserdim güzel movie![]()
Benim de öyle her ayın 15 dedin mi 3mbpsinternet cok yavaşlıyo sonra 3 mbps ye düsürüyolar ayar oluyorum ayin 1ine kadarda oyle gidiyor yoksa atardim o atrosu sinirden kestim arkadan gelip teklediler daha da sinirlendim![]()
![]()
anlıyorum ismail hayal ettiğin bu ama gerçekte olanlan fakirler bnm sürekli 16 mbps adil kota 100 gb hangi ülkede yaşıyonuz olm sizmuronun charda ben vardım bu arada bu movielerde chara ben girip çektim hep
![]()
eyw kardeşim memlekete giderken izle diye yaptim yolda iyi giderGüzel movye kanka eline sağlık![]()
hadi hadi salak yapma söyle sen oldugunu A:SDASDA:SDAbloodsucker ney olm ya benle ne alaka amk![]()