Herkeze öncelikle selamlar
İyisiyle kötüsüyle bol bol dedikodusuyla v1.299 YourKo' nun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Öncelikle pek konuşmayı seven birisi değilimdir ama oyun içinde kalbini kırdığım yada bir kusur işlediğim kişi yada kişiler varsa affola
Hakkımda çok dedikodu döndü Apocalypse de +8 raptora kurban parası verdi dediler 5 milyar para harcadı da dediler ama olsun güzel anılar yaşandı oyunda
1 serverlikde olsa oynadığım Kamoooon clanına buradan tekrar teşekkürlerimi sunarım. Heey sayın Onur Uzun @Mars nerden bulucan yanına benim gibi warrioru bir daha
Eyy şeytan süleyman @ParisHilton_ CE nin parasını vermedin unuttum sanma
Herneyse lafı fazla uzatmıyım elimde kalan resimleri paylaşmak istedim sizlerle ufak da olsa bişeyler var
İşlerimden fırsat bulabilirsem 4Ko' da görüşmek dileği ile tekrar 
Son olarak @Kojiro Burak kardeşime buradan bizlere bu oyunu sunduğu ve verdiği hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunarım
Not : Resimler Apocalypse' nin ilk 7 gününe aittir. Bunlar da ne ya +8 +9 la gezdik serverin sonlarında demeyin

Son olarak @Kojiro Burak kardeşime buradan bizlere bu oyunu sunduğu ve verdiği hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunarım
Not : Resimler Apocalypse' nin ilk 7 gününe aittir. Bunlar da ne ya +8 +9 la gezdik serverin sonlarında demeyin

Last edited: