Video 24 Dakika Tam 15 Dakika Kesebildik oraya cıkması ölmesi felan dertti Droplar cok güzel Bir bakın videoyaya begenip abone olursanız sevinirim 
www.facebook.com/koplaygamer
www.facebook.com/koplaygamer
Yahu pascal sen bizi bizden iyi biliyorsun. Nasil charlar oldugunu düşünüyorsunuz bizde anlamadım ki...Meleler daha çok kasıyor dün vamosbien ve chattahoche daha çok kastılar santiegolar bile oradaydı mele daha çok kastı biz yarım saat
Galyana geliyorsunuz bilmem farkındamısınız. Bir çok mesajda söylediğim gibi sürekli akan bir şekilde bu itemleri droplamanız mümkün değil o yüzden telaş etmeniz gereken bir durum yok. Siz oyuıncusunuz burada değerlisiniz tabiki eleştiride yapacaksiniz ama %100 emin olmadiğiniz konularda böyle saçmalamayin.Boşunamı 2 gündür bas bas bağırıyoruz mage müsvettlerinin karşı cıkmaları dışında bir tane destek veren çıkmadı kanıt yok diyenlere video örnek olsun uyarılarımızı dinlemeyip menfaatcilerin tarafında yer alan ve forumda mesaj silmeden banlamaya kadar sabır sınırlarımızı zorlayan yönetimede bu tutumları için teşekkür ediyorum.
DN:Aslında daha ağır bir mesaj yazmıştım ama yine silinecek,ban atacak ve bazı kansızların yüzünü güldürecekleri için atmamaya karar verdim.
Servant of isiloon (HP,Ac vs) resistleri düzeltildi.
hahahaYoutuber farmercılardan nefret etmem için bir sebep daha