Yanlız bu video son günlerinde başladığım ilk Amykos serverinde hatıra olsun diye hazırladığım bir videoydu, yani gerçek instagramı fazla temsil edemez
- Instagram (Insta)
- Çok eski bir clan değildir ama komutçuları eski melee oyuncularından Orcs27 Mertdir
- Eskiden SexAndTheCity clanıyla melee team birleşmesi yaşamışlardır şimdi ise düşman 2 clandır
- Komutçuları eski nickiyle Orcs27 yeni nickiyle InstaCaptain 'in babası zengindir para sıkıntısı yaşamaz
- Çok fazla pk ya çıkmazlar ama iyi oynarlar
- 1 party pk çıkarlar
Mert çok calışkansınnn kankam bakıyorum tatile gidicem diye gittin proda donmek bilmedinHmm tmm
Bu yazılan clanlar daha portakal da vitaminken biz AdrenaliN clanı olarak TheMYKO'nun tozunu dumanına katıyorduk
Sorma yaz tatilini kış mevsiminde geçirdim bodrum çok sakindiMert çok calışkansınnn kankam bakıyorum tatile gidicem diye gittin proda donmek bilmedin
aklıma gelmemişsin kardeş niye bukadar içerleniyorsun 2011 2010 yılında o clanlardan çoğu ben dahil vardık boş muhabbet yapmaBu yazılan clanlar daha portakal da vitaminken biz AdrenaliN clanı olarak TheMYKO'nun tozunu dumanına katıyorduk
FOREVER ADRENALİN!
- metiNNNNN -
![]()
kanka eski meleeri tanıyorum sadece zor yaniZevk ile okudum birde melle paylaşırsan tadından yenmez![]()