Tlos & xhantos pk movie hxn

AKINGAMİNG | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
AKINGAMING CYPHER MYKO PvP Server of all time
Are you ready to
New Sunucu "Cypher" 17 Ocak'ta Official Olarak Sizlerle! ⏰ Saat: 22:00 (GMT+3)
H

HXN

Guest
şu pedal konusuna acıklık getirelim karakteri 2 kişi oynuyor Hakan-Harun nick de ordan geliyo zaten harun ben ve o adama pedal derseniz hakkını yersiniz gerçekten, mana yetmiyo skil sönüyo diye hicbir vs de pedal kullanmamıştır pedalı ben kullanıyorum skiller o yüzden ikimizin oynıcağı sekilde dizili pedal var doğru ama o pedalı hakan kullanmıyor bidaki serverde nasip olursa el kamerası ile çekip yollarım playerliğe laf edenlerede bişey demiycem db düşmeden cc kaldıran o skilleri o sekilde vuran pt takibi ni bilen çok asas tanımıyorum iyi ya da kötü tüm yorumlara acığız varsa kusur düzeltmeye çalışırız en azından, izlediğiniz ve okuduğuz için teşekkür ederim..

1080pKiLLeRHD

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 3, 2015
76
76
78,998,700
2,130
1vs1 de nasıl pedal kolay ise party vs lerdede öyledir (şahsi fikrim). Minore pota dikkat etmiyorsun zaten yapacağın bi cc atma bide skill atmak :) Onuda yap bir zahmet. Uyumlukuk diyorsan hat safhada dogrudur. Bu yüzden 5/10 notum.

• Like
Reactions: Whopper

frankenstein

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 13, 2015
56
0
79,120,800
241
ulan hxn ne kadar pasif bi insansın sen ya ful item olmadan pk ya cıkmıyorsun ya eslantta ful item olup yada tl ile item dizdikten sonra pk atıyorsun su videoda server basında adamın hic bi moviesi olmaz sonrada playerım dıye ortada gezinirsin

H

HXN

Guest
Video başında var bikacezik sahne ama seni tatmin etmedi sanırım zaten 2 3 güne ezik pk sı dediğin movieleri Atcam izlersin ayrıca tl ile almam satarm 1 defa tl verdim ben oyuna oyun başı premium harici sadece 1 tne 7 shard aldım 4 tane sharddan geciremeyince mecburen onuda geçtim ben eslant dnmem bowl dönerim ekip arkadaşlarım bos olunca eslantta söyler keseriz

Last edited by a moderator:
H

HXN

Guest
1vs1 de nasıl pedal kolay ise party vs lerdede öyledir (şahsi fikrim). Minore pota dikkat etmiyorsun zaten yapacağın bi cc atma bide skill atmak :) Onuda yap bir zahmet. Uyumlukuk diyorsan hat safhada dogrudur. Bu yüzden 5/10 notum.
Pt takibi diye bişey vardı önceden ts vent yokken o olayı videoda yakalayamadysan bişey demiyorum notun için tskkerler

H

HXN

Guest
Pt takibi diye bişey vardı önceden ts vent yokken o olayı videoda yakalayamadysan bişey demiyorum notun için tskkerler

frankenstein

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 13, 2015
56
0
79,120,800
241
1-server başından beri oynuyorsun 100 200 k np n var sozde server basından beri oyun oynayıp pk atıyorsun
2-ws movielerin full item dizdikten sonra atılmış vsler
3-video yapıyorsun 28 dk onları party party haline getirrisen daha iyi videonu acan kisi emin ol ilertleterek 2 dk da bitirmiştir
daha soylencek cok sey varda degmez ya yazmaya iyi forumlar mesgul etmıyım konuyu gereksız bı konu yuzunden ...

H

HXN

Guest
1-server başından beri oynuyorsun 100 200 k np n var sozde server basından beri oyun oynayıp pk atıyorsun
2-ws movielerin full item dizdikten sonra atılmış vsler
3-video yapıyorsun 28 dk onları party party haline getirrisen daha iyi videonu acan kisi emin ol ilertleterek 2 dk da bitirmiştir
daha soylencek cok sey varda degmez ya yazmaya iyi forumlar mesgul etmıyım konuyu gereksız bı konu yuzunden ...
170 k NP var carda server başından beri sürekli pk atsaydım sizler gibi tutunamayp 2. Hafta bırakanlardan olurdum sölencek diğer şeylerde dinlerim söyleyebilirsin

WaitForMe

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 7, 2015
111
60
79,303,950
367

1080pKiLLeRHD

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 3, 2015
76
76
78,998,700
2,130
O dönemleri bende biliyorum. Polemik olsun diye yorum atmadım eleştiriye açık demişssin şahsi fikrim budur. Fakat bi arkadas pedalı savunmuş sanki ona karşı yorum atmak istedim. Ama dedigim gibi Party uyumunu begendigim icin not verdim :D

• Like
Reactions: HXN

F0ny1925

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jul 7, 2015
2
1
78,021,900
6
Güzel video kardeşim eline sağlık

• Like

SmiRn0ff

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 6, 2015
77
13
78,510,300
211
1 coins itemleri toplamasıyla birlikte hxn beklenen vidieo geldi
sen şu çarına juntheonuru sokup kendini rezil eden degilmisin burda gelmiş konuşuyor bide hakan kardeşim videonu beğendim eline sağlik

• Like