S.a beyler Bi önceki serverda oynayanlar bilir uprage ların 9 a vurulduğu zamanlar bende hala 7 shard felan var bigün sinirlendim gene üstümü başımı çıkardım pazardanda olan paramla +7 ii +7 1hlr giga aldım nese uprage yapıyorum tüm itemler yandı en sonda +7 sini 9 gb ye aldığım 1hlr giga kaldı onu bastım geçti bi o kaldı charda. char bomboş nese satmaya çalışıyorum felan millet 13 gb felan diyo +7 sini 9 gb ye aldım satarmıyım vermiyom tabi 3 4 gün satmaya calıstım o sırada santa event var bari gidim dedim exp alırım hemde 3-5m kasarım rogueyim can sıkıntısına gittim strye verdim full elime giydim 8 gigayı cz de santaya koşuyorum neşe bi kac kez öldüm kojiro pm attı su üstündekileri çıkarda bari başlangıç itemleri atıyım sana diye çıkardım relog attım çantaya bi baktım full warior itemler
kojiroya tekrar pm attım ben warior değilim rogueyim diye onları aldı rogue başlangıç itemleri verdi ben verdiği o itemlerle crde okçuluk yapa yapa üstümü felan takıları eskisinden iyi duruma getirdim hala 8 gigayı satamadım millet artık dalga geçiyo benle verde atağa bi bakim felan diyolar item çöp durumuna geldi gelene gidene veriyom en son adamın birine 250m mi ne sattım boşu boşuna heycan yaptık zaman kaybettik mk