biz sana 3 gömlek üst geliriz baş kaldıracağın kişileri dikkatli seç başını keserlervsnin devamına bakar mısın kaç kişi var aptal
Şey değilmi krallığa 8 k attım bunu nasıl çıkartıcaz tuğberk bi inat uğruna bastık herşeyimizi XDbiz sana 3 gömlek üst geliriz baş kaldıracağın kişileri dikkatli seç başını keserlerbiz ağır geliriz oyunu falan bırakırsanız olmaz :d
Yéni Bir Forum P0K3M0NU DoquYoRbiz sana 3 gömlek üst geliriz baş kaldıracağın kişileri dikkatli seç başını keserlerbiz ağır geliriz oyunu falan bırakırsanız olmaz :d
canım kardesim siz nasil bir şizofrensinizYéni Bir Forum P0K3M0NU DoquYoR
Peki 36-31den sonra direk gidip charları fullemeye çalışmanız XD
-CrowN Maddi ve Manevi Ciddi zararlar doğurur anılcım sen bilirsin. Bu arada yeni server açılırsa malesef seni kadroya alamam dostum xD Daha fazla ksc koyayım mı buraya bir tane attım zırladığınız devam etsin mi ?![]()
yav aç köpek sen ne anlatıyorsun 2de bir kc kc ****** beyinli çok kcn varsa charına bas hadi siktir gitcanım kardesim siz nasil bir şizofrensiniz
36-31 ne onu anlatırmısın
carları fulleme cabası dıyosun hepsi 6 fp setli carlar
36 31 vs sonucu nedir
dün gece 5 - 0 bitmedimi vs kac kere tam party towna düsürdünhic
kac kere magemi kestin hic
biz sizi rakip gormuyoruz rakip olamazsınızda zaten ıstedıgın kadar ksc ıstedigin kadar video koy her aksam düzenli olarak sizinle vs atabilirz her aksam atılan vs de sız kesersenız 100kc veiririz
Biz kesersek 30k kc verseniz yeterli