Köprüyü geçene kadar diyorsun yaniO kadar Çok vaatiniz varda neden hiç birisine denk gelemiyoruz ?
İnsanları kandırmak amaçlı mı söylediniz onlarca şeyi ?
Neyse ki sizede ders olmuştur birdaha yapmayacağınız şeyleri söylemezsiniz diye ümid ediyorum
![]()
Gel ben senin aç karnını doyurayım bunun için çekilişe falan gerek yok hayrına yaparım @InstagramSorunlar @Kojiro ya iletildi NOTİCE problemi ortadan kalktığı an bütün vaatler yerine gelicek
İftar yemeği için clanca sabırsızlanıyoruz ..
Ve merak etme karalama çalışman yanlış kişiye tutmaz herkes tanır @JagerMaister nasıl birisi olduğunu bilirler
Sende canlı yayınları kaçırma belki hediye kazanırsın @LucyImTheSky
Ne zannediyordun ki zaten? He ayrıca az önceki konuda kralın seni banlatırım demesi usere gülünç durumKardeş boş yapma istersen şu an krallık sadece beyaz pelerinden ibaret notice geçilmiyor.
Yahu kaybetsem nolur önceki db 6 hafta üst üste yaptım zatenKonuyu açan kardeş Krallık yarışını kaybetmen fena girmiş belli Krallıkda şuan Notice bile 90 dakikada geçilior Hiçbişeyden haberin yok saga sola atlama [GEREKSİZ İNSAN]
Bana ait olan restaurant da yapılıcak olan iftar yemeğinde gelirsen aç karnını doyururum sakaryadan bilet parası dilenip bulursan tabi @LucyImTheSkyGel ben senin aç karnını doyurayım bunun için çekilişe falan gerek yok hayrına yaparım @Instagram
Dipnoutuda bek ekliyim "REİS"Adlı karakterle oynarken yaptıklarını biliyoruz zorlama istersenüstten notice geçilmesi ve para gönderilmesi 90 dk aralıklı yapılıyor bunun için yapılacak olan eventlerın neye göre kime göre yapılacagı seçilemiyor , krallık suan icin beyaz pelerinden ibarettir . Bizler beyaz pelerin için söylediğin gibi yalan vaadlerde bulunacak insanlar değiliz bunu senin gibi hazmedemeyenler dahil herkes biliyor .
- Ayrıca burası ağlama duvarı değil , kudüs ' e gidip doya doya ağlayıp günah cıkarabılırsın
Clanını zengin ediyorsun dediğin Limit vardı günlük 5 m alabiliyordun bunlamı zengin oluyorlardı birincisi.Niye bu kadar olumsuz bakılıyor yahu adam yapacak diyo işte ki yapacak gibi deduruyor girmişsin yarışı kaybetmişsin ne bu sinir lucy biz sen kralken bişey görmedik dostum amykos da clanındaki adamları zengin ettin bi de şimdi niye millete kara çalıyon
Dipnot: Muhattabım olacak kadar kelime haznen olduğunuda düşünmüyorum @InstagramBana ait olan restaurant da yapılıcak olan iftar yemeğinde gelirsen aç karnını doyururum sakaryadan bilet parası dilenip bulursan tabi @LucyImTheSky