1- Boşuna char dizip item yapmisiz.
2- Sw de bulunan 1 2 in ve dia skull 20 25 kiside dolaşti. İNyi gec kiyafet, silah, takiya kadar hepsi chardan chara dolasti.
3- Vs 31 Ocaktan önce başlatıldı.
4- Vsde elenenler oyunu birakti.
5- 2000 sc sil-bas aktifti ilk vslerde sonradan önlem alindi mi bilmiyorum.
Sonuc olarak itemi olan grubun tum oyunculari ayni itemlerle vs atti 10 kisi birlesip +2 takilarla in. Glass shard 8 lerle tek oynayanlar ezildi gitti. Oysa 4 5 gm sadece durdu izledi vsyi bos bos. item transfer yasagi konsaydi kimse cesaret edemezdi. sadece sikayet edilenler bile incelense isin icinden cikilirdi.
Daha adil bir turnuva olabilirdi. Tesekkurler.
2- Sw de bulunan 1 2 in ve dia skull 20 25 kiside dolaşti. İNyi gec kiyafet, silah, takiya kadar hepsi chardan chara dolasti.
3- Vs 31 Ocaktan önce başlatıldı.
4- Vsde elenenler oyunu birakti.
5- 2000 sc sil-bas aktifti ilk vslerde sonradan önlem alindi mi bilmiyorum.
Sonuc olarak itemi olan grubun tum oyunculari ayni itemlerle vs atti 10 kisi birlesip +2 takilarla in. Glass shard 8 lerle tek oynayanlar ezildi gitti. Oysa 4 5 gm sadece durdu izledi vsyi bos bos. item transfer yasagi konsaydi kimse cesaret edemezdi. sadece sikayet edilenler bile incelense isin icinden cikilirdi.
Daha adil bir turnuva olabilirdi. Tesekkurler.

bu tarz konuşmamim sebebi de wsden 1 gün önce " Yarınki turnuvaya katılma , rezil olacaksın yazık olur , hükmen 3-0 kaybet daha iyi "yazmandan dolayıdır. Asasımız ile charına % attık 6.5k canin vardı. Benim ise 5500. Kimseye durduk yere laf atıp polemik yaratmam. Genelde bana atılan laflara cevap veririm okadar. Diyeceklerim bukadar iyi forumlar.