Selamun Aleykum Arkadaslar oncelıkle ful onlıne oldugumu herkez bılır her pkda bulunurum o yuzden kendıme duzenlı ve kalıcı team arıyorum ılgılenenler mesaj atabılır mage veya prest oynarım sımdıden herkeze basarılar
ne salaksın la sen, işsiz gibi bütün konulara yorum atıyonFare suratlı agresive ye git o herkesi alıyor
lan köpek fake hesap açıp yorum atma gerçek hesabınla yorum at. ayrıca ne zaman hangi konuya yorum atçağımı sana mı sorucam aslanımne salaksın la sen, işsiz gibi bütün konulara yorum atıyon
İyi yakalamışsn kardeş katılıyorumne salaksın la sen, işsiz gibi bütün konulara yorum atıyon
Dinime küfreden müslüman olsaİyi yakalamışsn kardeş katılıyorum
Sığır olmak senin gibi kolaymış demekki. Gereken yerde yorumda yaparım, eleştiride ama mantıklı ve seviyeli bir şekilde senin gibi ağzı kan kuduz köpeği gibi değilDinime küfreden müslüman olsa![]()
Lan su samuru boş yapma ikileSığır olmak senin gibi kolaymış demekki. Gereken yerde yorumda yaparım, eleştiride ama mantıklı ve seviyeli bir şekilde senin gibi ağzı kan kuduz köpeği gibi değil
dayıcığım ben sana yardımcı olma babında yorum attım fare surat agresive adam alır diyeArkadaslar konunun ıcıne edın dıye paylasım yapmadım kavga edeceksenız mesajla edın ben ne paylasıyorum sız ne laf yapıyorsunuz lutfen baska yerde tartısın
Eyvallah Çok sagol ama ona laf yapmak ıcın yorum yapıyorsun ama suandayıcığım ben sana yardımcı olma babında yorum attım fare surat agresive adam alır diye![]()
lan oğlum işsizlik maaşı ne kadar biri bana söylesin ona göre işi bırakcam...dayıcığım ben sana yardımcı olma babında yorum attım fare surat agresive adam alır diye![]()
asgari ücret üzerinden yattıysa maaşın 600-800 arası ama benm gibi yüksekten primlerin yattıysa 1575 tl kardeşlan oğlum işsizlik maaşı ne kadar biri bana söylesin ona göre işi bırakcam...
işi bırakmazsan gerisini sen anladın zatenlan oğlum işsizlik maaşı ne kadar biri bana söylesin ona göre işi bırakcam...
Zamanında abim oynadı onunla abım HACIDAYI bu nıckı kullanır ben alttırelı o yuzden bılmedıgın ıcın eskı konuyu acmıs olabılırsınhacıdayı zamanında farecikle oynadıgını unutmuş bizim çocuk bir daha o topa girmez hatta benim yüzümden atmışlardı sanırsamburası forum herkes istedigi yere yorum yapar yönetici diye bir kavram yapar yanlış bir hareket gerçekleştirirse gerekli cezayı verir ahkam kesmenize gerek yok.İyi forumlar.