her 500 kc veren drop alsaydı ne güzel olurdu dimi kankamdropları gerçekten çok kötü skillini açan bowlu gösteriyor ama oradada itemsiz veya solo oyuncuyu oynatmıyorlar. bu swyi böyle beklemiyordum gerçekten önceki dblerde crlerde 500 kişi limitine zor yetişirdik öyle pk vardı.Para basanla, normal presini paketini alanın arasında uçurum olan bi sw oldu
Solo olarak bir şey yapamayan kişi kusura bakma ama bu oyundan hiçbir şey anlamıyordur. Tek başıma bowlda dönüyorum bossumuda kesiyorum, server gayet güzel.dropları gerçekten çok kötü skillini açan bowlu gösteriyor ama oradada itemsiz veya solo oyuncuyu oynatmıyorlar. bu swyi böyle beklemiyordum gerçekten önceki dblerde crlerde 500 kişi limitine zor yetişirdik öyle pk vardı.Para basanla, normal presini paketini alanın arasında uçurum olan bi sw oldu
Teşekkür ederim <3Güzel video ellerine sağlık, şansın pek tutmamış amaben 1 tane bastım aldım drop
![]()
Server gerektiği gibi para yatıranın elbet önceliği var ama ayarında her şey emek verirsen onların seviyesine gelmen imkansız değil tabi ki birazda şansının yaver gitmesi lazım.dropları gerçekten çok kötü skillini açan bowlu gösteriyor ama oradada itemsiz veya solo oyuncuyu oynatmıyorlar. bu swyi böyle beklemiyordum gerçekten önceki dblerde crlerde 500 kişi limitine zor yetişirdik öyle pk vardı.Para basanla, normal presini paketini alanın arasında uçurum olan bi sw oldu
Para basanlarla aranda uçurum olması gayet normal bir durum adam senin yatırdığı paranın 10 katını yatırıyor bırakta aranda uçurum olsun kendi klasında olanlarla rahatça pk atıp eğlenebilirsin yok ben illa King Olcam dersen pamuk eller cebedropları gerçekten çok kötü skillini açan bowlu gösteriyor ama oradada itemsiz veya solo oyuncuyu oynatmıyorlar. bu swyi böyle beklemiyordum gerçekten önceki dblerde crlerde 500 kişi limitine zor yetişirdik öyle pk vardı.Para basanla, normal presini paketini alanın arasında uçurum olan bi sw oldu
Ben her kc biriktiğinde atıyorum genelde 1-2 drop alınıyor şans3 tane attım 3üde boş daha da atmam
Yenisi geliyor ^^sw başında oranlar cok kotu dedığım zaman kojiro iyi hesapla demiştiSanırım kimin hesabı dogru ortaya cıktı