KillerBooo
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
videoyu kendım için koymadım dostum, clan için güzel bi an, serwera reklam olsun diye koydum cünkü koysam bunu koymam dikkatli izleyen görür 3-4 sn lag var tüm videoda süreli minörün sebebi o, pedalım yok x7 mause kullanıyorum minörü atıyo evet ama pot oto degil bende kendım basıyorum, videoda olan olumsuz şeylerin hepsi 3-4 sn lagdandır, dikkatli izleyen anlar zaten, düzgün yorumun için teşekkürlerulen koca event 10 tane adam kesemedinbide yanlış anlama kötülemek için deil bilmediğimden soruyom mana ful bile olsa sürekli basan pedalmı yani pedal manayıda basıyormu yoksa senmi basıyon durmadan hiç pedal kullanmadım böle özelliği varmı diye sordum kötülemek için deil
videoyu kendım için koymadım dostum, clan için güzel bi an, serwera reklam olsun diye koydum cünkü koysam bunu koymam dikkatli izleyen görür 3-4 sn lag var tüm videoda süreli minörün sebebi o, pedalım yok x7 mause kullanıyorum minörü atıyo evet ama pot oto degil bende kendım basıyorum, videoda olan olumsuz şeylerin hepsi 3-4 sn lagdandır, dikkatli izleyen anlar zaten, düzgün yorumun için teşekkürler