KillerBooo - Santa movie

AKINGAMİNG | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
AKINGAMING CYPHER MYKO PvP Server of all time
Are you ready to
New Sunucu "Cypher" 17 Ocak'ta Official Olarak Sizlerle! ⏰ Saat: 22:00 (GMT+3)

Akhenaten

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jan 6, 2015
5
4
78,021,900
11
Eline sağlk gardaşım :)

ulquiorra

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 25, 2014
10
3
78,021,900
57
ulen koca event 10 tane adam kesemedin :D bide yanlış anlama kötülemek için deil bilmediğimden soruyom mana ful bile olsa sürekli basan pedalmı yani pedal manayıda basıyormu yoksa senmi basıyon durmadan hiç pedal kullanmadım böle özelliği varmı diye sordum kötülemek için deil

KillerBooo

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
330
278
107,081,700
1,097
ulen koca event 10 tane adam kesemedin :D bide yanlış anlama kötülemek için deil bilmediğimden soruyom mana ful bile olsa sürekli basan pedalmı yani pedal manayıda basıyormu yoksa senmi basıyon durmadan hiç pedal kullanmadım böle özelliği varmı diye sordum kötülemek için deil
videoyu kendım için koymadım dostum, clan için güzel bi an, serwera reklam olsun diye koydum cünkü koysam bunu koymam dikkatli izleyen görür 3-4 sn lag var tüm videoda süreli minörün sebebi o, pedalım yok x7 mause kullanıyorum minörü atıyo evet ama pot oto degil bende kendım basıyorum, videoda olan olumsuz şeylerin hepsi 3-4 sn lagdandır, dikkatli izleyen anlar zaten, düzgün yorumun için teşekkürler

ulquiorra

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 25, 2014
10
3
78,021,900
57
videoyu kendım için koymadım dostum, clan için güzel bi an, serwera reklam olsun diye koydum cünkü koysam bunu koymam dikkatli izleyen görür 3-4 sn lag var tüm videoda süreli minörün sebebi o, pedalım yok x7 mause kullanıyorum minörü atıyo evet ama pot oto degil bende kendım basıyorum, videoda olan olumsuz şeylerin hepsi 3-4 sn lagdandır, dikkatli izleyen anlar zaten, düzgün yorumun için teşekkürler

lag varya baya sıkıntılı zaten herşey geriden takip etmişsin mageyi towna soktuğunuz yer tüm videoya değer bi sahne :D

• Like
Reactions: KillerBooo