Last edited:
asmdklmacklamscklasmc yav ben ANADOLU KO MU TAN LO GAR Koçero da yanımda. !!bu videoyu izledikten sonra sempati duydum size amk delileri sapogjksapofgksapodksaopdk
goooooooooooooooooooooooooooool anadoluğ attı saogksapodsaokd 2-0asmdklmacklamscklasmc yav ben ANADOLU KO MU TAN LO GAR Koçero da yanımda. !!
bu sefer KO MU TAN LO GAR yok moruk . !!!!asmdklmacklamscklasmc yav ben ANADOLU KO MU TAN LO GAR Koçero da yanımda. !!
goooooooooooooooooooooooooooool anadoluğ attı saogksapodsaokd 2-0
Millet pek bilmiyor tabi o zamanlar obje kullanıyorlar vslerini izle aynı bu zamanın vsleri Patates'ten başka bişey degillerbu videoyu izledikten sonra sempati duydum size amk delileri sapogjksapofgksapodksaopdk
hocam youtube kanalımı atarsam buraya , bu arkadasları mage oynadıgımız dönemde çok kestigimi görürsün zaten. ne olduğunu biliyorum sadece komut hoşuma gittiMillet pek bilmiyor tabi o zamanlar obje kullanıyorlar vslerini izle aynı bu zamanın vsleri Patates'ten başka bişey degillerbu yorumdan sonrada aglarlar izle
![]()
kanal ismi versene ezik görelimhocam youtube kanalımı atarsam buraya , bu arkadasları mage oynadıgımız dönemde çok kestigimi görürsün zaten. ne olduğunu biliyorum sadece komut hoşuma gitti![]()