peki seni hatırlayan veya sikine takan varmı ?şu clanı zikleyen varmı allah aşkına![]()
budistleri niye araya meze ettin reis" TheMYKO yönetim ekibinin eskiye dayanan kötü yönlü istişare kötü yönlü dialog" demişsin de bunu tam olarak birazda ben açaym dedm.. En başta şunu söylemek istiyrm, HIRSZ OĞLU HIRSIZSINIZ !! En sağlam mykosundan tut en dandiğine kadar ÇALMA İŞİNİ MESLEK HALİNE GETİRMİŞ olup size yakın olan veya clanınızdaki adamları bile soydunuz.. X bir sw'de gm ile anlaşıp bana yaptğnz gibi, bu örneklerden onlarca var, sizin de ne gibi bir KARAKTER YOKSUNU, HAYSİYETSİZ, ŞERETFSİZ, BUDİST, KİTAPSIZ VS .. Bir insan hiç birşeyi düşünmese bile şunu der, Ulan Annem Babam mezarda, o kdr küfür yiyorum çalma çırpma işini bırakıp ADAM olayım da onlar rahat uyusun, Ama senn o kalbin kömür olduğu için önüne bakmaya devam ediyorsun, et bakalm devam et, Bütün videolarının altına Face'ne tel bıraktım, zerre erkekliğin varsa ararsn, Seni bile içinde barındıran ADANA .. @Scaless
Biraz sert olsn diye dedm ama, o sıfata bok atsan yapışmazbudistleri niye araya meze ettin reis![]()
Istanbul budistler dernegi seni kınıyorBiraz sert olsn diye dedm ama, o sıfata bok atsan yapışmaz![]()
AnadoluKomutanLogaR ile yapılan toplantı sonucunda clan liderimiz olan KomutanLogaR ile TheMYKO yönetim ekibinin eskiye dayanan kötü yönlü istişare kötü yönlü dialog nedeniyle Anadolu Tag'ıyla TheMYKO'nun hiç bir db'sinde aradaki buzlar eritilmediği sürece tabii eritilebilirse girilmeyeceğini siz dostlarımıza ve düşmanlarımıza bildirmek istiyoruz.
İYİ BAYRAMLAR
www.facebook.com/AnadoluFamily
kanka bu anadolular senden daha hızlı hırsızlar bılıyorsun dımıv
kanal ismi versene ezik görelim
gençler hızlı bunlardan korkulurkanka bu anadolular senden daha hızlı hırsızlar bılıyorsun dımı![]()
SDIPOGJBSDAPOGKJSAPOGKASPFGJSAPO GJNSADPOGJSAPĞFJPĞSAGPSAÜD