COMMANDER'DAN ARTİSTLİK YAPANIN TENHADA AFFI OLMAZ

AKINGAMİNG | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
AKINGAMING CYPHER MYKO PvP Server of all time
Are you ready to
New Sunucu "Cypher" 17 Ocak'ta Official Olarak Sizlerle! ⏰ Saat: 22:00 (GMT+3)
Status
Not open for further replies.

1oooDe1

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
159
151
82,692,225
2,880
Konu başlıgında clan ile her hangi bir problem yoktur yoktur yazıyor , konuları buraya getiren sizlersiniz.
sen bizim clandan herhangi bir kardeşimizi asım bellediysen biz sana bütün clan asım oluruz bizde ayrı gayrı yok çok konuşup boş konuşuyorsun toplama partyi kestik diye sevinip movie atıyorsun gerçekten hiç utanmadın mı ? bu movieyi attınız rezil olan biz değil toplama ptyi keserek sevinen sizler rezil oldunuz dalga konusu oldunuz alemde . şurda bütün sw bilir ki tam kadro gelirsek sizi yatalak ederiz oyun bıraktırırız ama movie nasıl çekilir öğreteceğiz size artık bütün clan bireyleriyle oturup büyük bi orgazmla izlersiniz.

disruptsthesilence

DaLaVeReCi
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 19, 2016
20
6
78,052,425
40
Konu başlıgında clan ile her hangi bir problem yoktur yoktur yazıyor , konuları buraya getiren sizlersiniz.
Clan benim clanım dodonun problemı benım problemım sen o ptyi oraya koyuyosan kardeş Yarrağı kaldırdık Nasip size.

• Like
Reactions: Corrosx

PhonZaix

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 27, 2017
203
140
83,882,700
1,208
sen bizim clandan herhangi bir kardeşimizi asım bellediysen biz sana bütün clan asım oluruz bizde ayrı gayrı yok çok konuşup boş konuşuyorsun toplama partyi kestik diye sevinip movie atıyorsun gerçekten hiç utanmadın mı ? bu movieyi attınız rezil olan biz değil toplama ptyi keserek sevinen sizler rezil oldunuz dalga konusu oldunuz alemde . şurda bütün sw bilir ki tam kadro gelirsek sizi yatalak ederiz oyun bıraktırırız ama movie nasıl çekilir öğreteceğiz size artık bütün clan bireyleriyle oturup büyük bi orgazmla izlersiniz.
Neyin ne olduğunu göreceğiz toplanırız bi ts de herşey konuşulur atariz ws mizi , movie ye gelince toplama party ile kesseydiniz kestik dicektiniz ama madem öyle ws gelmeyeceksiniz , herkes senin gibi düşünmüyor olabilir bu şekil video lari gormek isteyen çok kişide olabilir. O zaman güzel bi movie yi hakettiniz :)

• Like
Reactions: sivaslee

ShadowAsassiakY

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 6, 2016
579
170
158,363,700
1,926
İftiraların tüm konuların altında Jackass'a karşı kin ve nefret kusman ve kurduğun cümle yapısı karaktersizin teki olduğunu gözler önüne seriyor. Kaale alınmayacak bir yaşam biçimisin.
adama iftira atıyorsun demişsin de @Purposeless i tanımam hatta eski konularda zıt düşüp atıştığımız bile olmuştur. Adam doğru söylüyor , hatırladığım kadarıyla diyeceğim odur ki bu jackass bütün TheMYKO aleminde tanınmış biridir ama nasıl mı G.Ö.T L.A.L.E.S.İ olarak tanınmış biridir. Bu karakterin önce bi altını çizelim bu adamın ben bire bir watsapp grubunda konuşmalarına da şahit oldum pre çeksene kanka banada diye milleti darlayan , küfürbaz haydonun parlak bebe versiyonu varsın olsun bizde onu öyle kabullendik.1 kişi der neyse 2 olur 3 olur ama forumun geneli bu adamda bi bi lalelik var diyorsa o adamda birden çok lalelik var demiştir . Aynı eski 1like mage teamindeki gibi... ;) Adamların toplama partysini kesmişsiniz utanmadan video çekmişsiniz götümle güldüm gerçekten, kemik kadro ilede kesebilecek güce sahipsiniz bence anlaşıp bir movie de bekliyoruz . Bu arada dodoya yazık olmuş ben olsam o hell brakeri cöpe atardım son olarakta gerçekler acıdır katlanamayan okumasın...

Corrosx

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2018
110
10
79,120,800
113
+1 bende kaldırdım bekliyorum =====>

veined

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 2, 2017
246
236
94,749,600
3,747
ooo ortalık güzel karışmış forumda nicklerini gördüğüm yeni yetmeler adam olmuşş morukkkk clan isteyen adamlar burda atar yapar olmuş vaziyet alın yarragı kaldırdım ananızı sikmeye geliyorum :eek::eek::eek::eek:

disruptsthesilence

DaLaVeReCi
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 19, 2016
20
6
78,052,425
40
Bak bunu buraya net yazıyorum beni kesersen swde görmezsın ama ben kesersem czde seni pk atarken görürsem ........ :) herkez yakıştırdıgını doldursun işte.

PhonZaix

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 27, 2017
203
140
83,882,700
1,208
Bak bunu buraya net yazıyorum beni kesersen swde görmezsın ama ben kesersem czde seni pk atarken görürsem ........ :) herkez yakıştırdıgını doldursun işte.
Moruk oyunu mu bırakcaksınız :D kimi kesicez sonra bırakmayın yav :D :D gerçi o movie ye yürek dayanmıcak morukkkkkk

• Like

JimJime

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 10, 2016
89
64
78,693,450
912
Bu arada ben Jackass.. Şimdi gencolar 1. si ben offline olmadım gece 4 crsini bile yaptım 6.5'a kadar oyundaydım. 2.si sizin gibi pvpde oyunda hiçbir başarısı olmayan 1v1 2v2 4v4 teklif ettiğimde benim ekibimde oynamayı bilen adam yok diye ayaklarıma kapanan adamlar burada yalandan şekil yapar olmuşsunuz hayırdır oğlum siz ? Esrar çekip kafa bulan , forumda esrarı bilmemne yapan makine dağıtan adamlar burada kafası güzelken bize sik kaldırıyor :D Lan siz kimsiniz ? Hadi köyünüze dönün isilionları kestikten sonra usko clan war'da pwnage ile vs atmaya 2 tane adamım oyundan çıktı, yayın geçmişinden bakar görürsünüz Rhales'in. 2. si de şu gencolar 2 ay eslant bekleyip czde 10 kişi varken cz çıkıp ulan şu oyunu biz mükemmel oynuyoyurz tribine giren adamlar bu server erken çıkmış gözlerime inanamadım sonra şaşkınlığım geçince yine vurdum şamarı HADİ YATIN YERE.

• Like

MariacHi

BestWarrior
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 28, 2017
177
171
82,692,225
5,675
Bana neden zenci dediklerini öğrenmek için OYUNU BIRAKMASINA vsye g
Bu arada ben Jackass.. Şimdi gencolar 1. si ben offline olmadım gece 4 crsini bile yaptım 6.5'a kadar oyundaydım. 2.si sizin gibi pvpde oyunda hiçbir başarısı olmayan 1v1 2v2 4v4 teklif ettiğimde benim ekibimde oynamayı bilen adam yok diye ayaklarıma kapanan adamlar burada yalandan şekil yapar olmuşsunuz hayırdır oğlum siz ? Esrar çekip kafa bulan , forumda esrarı bilmemne yapan makine dağıtan adamlar burada kafası güzelken bize sik kaldırıyor :D Lan siz kimsiniz ? Hadi köyünüze dönün isilionları kestikten sonra usko clan war'da pwnage ile vs atmaya 2 tane adamım oyundan çıktı, yayın geçmişinden bakar görürsünüz Rhales'in. 2. si de şu gencolar 2 ay eslant bekleyip czde 10 kişi varken cz çıkıp ulan şu oyunu biz mükemmel oynuyoyurz tribine giren adamlar bu server erken çıkmış gözlerime inanamadım sonra şaşkınlığım geçince yine vurdum şamarı HADİ YATIN YERE.
esrar çekiyorum elektrik elektronik mühendisim tütün öğütücü makine dağıttım zevkle kabul ettiler sen ergenlikten çıkabildin mi? Burs vereyim mi iban yolla abisi, sahi ne zaman kabul edeceksin OYUNU BIRAKMASINA VSyi?

• Like
Reactions: Thanatos

JimJime

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 10, 2016
89
64
78,693,450
912
Bana neden zenci dediklerini öğrenmek için OYUNU BIRAKMASINA vsye g

esrar çekiyorum elektrik elektronik mühendisim tütün öğütücü makine dağıttım zevkle kabul ettiler sen ergenlikten çıkabildin mi? Burs vereyim mi iban yolla abisi, sahi ne zaman kabul edeceksin OYUNU BIRAKMASINA VSyi?
F9MauroPicotto Kankanı clanının ortasında 3 kere kestikten sonra bu server warrior oldu, commanderdan artistlik yaptı halen yine yatalak , senin çapın bana atıp tutmaktan ibaret ötesi değilsin, kaale aldığımıza şükretmen gereken yerde halen kendini bizden üstün görüyorsun. 'Sana zenci denmesinin sebebi Eslantta Çölde beklemekten kapkara olmak olmasın ?'

• Like

MariacHi

BestWarrior
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 28, 2017
177
171
82,692,225
5,675
Benim gözümde korkak bi Çakaldan farkın yok. Volkan abi boynuna dolayacaktır TL olayında götünü kurtardık Doğuyla. Vs teklif ediyorum hala 50 bahane üretiyorsun. Okulu bitmemiş ailesinden saygı öğrenmemiş birisin. Bi cümle vae

MariacHi

BestWarrior
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 28, 2017
177
171
82,692,225
5,675
Benim gözümde korkak bi Çakaldan farkın yok. Volkan abi boynuna dolayacaktır TL olayında götünü kurtardık Doğuyla. Vs teklif ediyorum hala 50 bahane üretiyorsun. Okulu bitmemiş ailesinden saygı öğrenmemiş birisin. Bi cümle var “Aç olanla Ekmeğimizi bölüştük karnı doydu geldi düşman oldu” diye tam sana uyuyor! Yaşının küçüklüğüne yani seni ergenliğine veriyorum. Bu arada IQ -10 len moruq gibi kelimeleri cümlende kullanmadığın için sana bir mavi kutu hediye edeceğim moradonda bekliyorum abisi gel. Sende düzelme bi bu konuda var geri kalan kısmın tepecik ve kuruçayda ki abe kaynanalar gibi çingene olman

JimJime

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 10, 2016
89
64
78,693,450
912
Abisi vs kullandığın kelimeler kendini kanıtlama ve ön plana çıkarma çabası. Ciddiye alamıyorum seni :) Burada sadece şekil peşinde olman konusunda senin adına üzülüyorum. Oyun içindeki rekabeti burada hakaret ve tahrik olarak lanse ediyor oluşun senin seviyeni ortaya koyuyor. İyi forumlar daha fazla cevap vermeyeceğim.

veined

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 2, 2017
246
236
94,749,600
3,747
Benim gözümde korkak bi Çakaldan farkın yok. Volkan abi boynuna dolayacaktır TL olayında götünü kurtardık Doğuyla. Vs teklif ediyorum hala 50 bahane üretiyorsun. Okulu bitmemiş ailesinden saygı öğrenmemiş birisin. Bi cümle var “Aç olanla Ekmeğimizi bölüştük karnı doydu geldi düşman oldu” diye tam sana uyuyor! Yaşının küçüklüğüne yani seni ergenliğine veriyorum. Bu arada IQ -10 len moruq gibi kelimeleri cümlende kullanmadığın için sana bir mavi kutu hediye edeceğim moradonda bekliyorum abisi gel. Sende düzelme bi bu konuda var geri kalan kısmın tepecik ve kuruçayda ki abe kaynanalar gibi çingene olman
tepecik ve kuruçay dedin beni kalbimden vurdunnnnn abeeeee yeni nickimi görmedin heralde sen nasıl tepeciklilerle dalga gecersin heee aaaaaaaaammmmmmmmınnaaa koyduguummmm

• Like

Corrosx

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2018
110
10
79,120,800
113
ooo ortalık güzel karışmış forumda nicklerini gördüğüm yeni yetmeler adam olmuşş morukkkk clan isteyen adamlar burda atar yapar olmuş vaziyet alın yarragı kaldırdım ananızı sikmeye geliyorum :eek::eek::eek::eek:
sen anca elini sikersin moruk :) bilgisayar senin beynini yemiş. Ben bilgisayar başındayken sen ekmeğe mama yarrraaaağa baba diyodun ne konuşuyon ? Akşam 21.00 ' a kadar topla ekibni gel. Konuyuda kapat altına video atar kesen.

Thanatos

F9MauroPicotto
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 7, 2015
69
55
78,388,200
581
sen anca elini sikersin moruk :) boş muhabbet yapmayın uskodaki clan vs hala bitmedi mi bekliyoruz akşam 9
F9MauroPicotto Kankanı clanının ortasında 3 kere kestikten sonra bu server warrior oldu, commanderdan artistlik yaptı halen yine yatalak , senin çapın bana atıp tutmaktan ibaret ötesi değilsin, kaale aldığımıza şükretmen gereken yerde halen kendini bizden üstün görüyorsun. 'Sana zenci denmesinin sebebi Eslantta Çölde beklemekten kapkara olmak olmasın ?'
lan salak herif bu kadar kendini övüyosun eşit şartlarda bi vs gelsene ? bu akşam 9'a kadar zamanınız var 2400 YB sine atalım oyunu bırakmasına olan vs Kojiroya yaramaz. Bekliyoruz itemleri toplayın gelin hertürlü kesicez

Status
Not open for further replies.