@veined Komutu veren kimse senden benden daha iyi komut veriyor seko 
ahahahah orda tp magede ben tp magede komut veriyor@veined Komutu veren kimse senden benden daha iyi komut veriyor seko![]()
yanında yaş 25 yazıyor ama sen bilirsinama yası 22 -23 -24 olan cocuklara burda kendımı popıler etme malzemzısını verdıgım ıcın kendımden utanc duyarrım .
Swindlersin köpekleri niye bu kadar içerlemiş bi şekilde gezip, hepsi ortak nokta olarak bozuk Türkçe kullanıyor anlamıyorum.senın gıbı tıpler mılletın gotunu yalamaya devam ettıgı surece ısanlar sulh olmayacaktır. ama benımde boyle bır gayretım yok ben bu tıplerın ts me gırıpte abı assagı abı yukarı cekmelerınıde bılıyorum . anlatmak ıstedıgım mesele tassak meselesıdır. bu seerverda bılındık ınsanların oynayıp yargı dagıtması baska bıseydır onların oynamayıp onların sıkını dassagını yalayab veletlerın konusması baska bıseydır . ben TheMYKOyu 6 7 senedır oynuyorum . ben kalıtelerle beraber takılıp dısardakı seklımı oyuna dokmus bır ınsanım . ama yası 22 -23 -24 olan cocuklara burda kendımı popıler etme malzemzısını verdıgım ıcın kendımden utanc duyarrım . cunku bu tarz cocuklar pc programlarından kafasını kladırıp gercek hayatın guzellerıklerıne bakmıyorlar bakamıyorlar . tek uzuldugun nokta sanaldan cıkıp gerceklegıe uşasabılmelerıdır . onların burda varsayıp 200 300 gb dedıgı servetlerını ben oyunu bırakırken sevdıgım kardesılerıme hıbe etmemdır .son sozumdur uzuldugum tek nokta kendınıı bı oyuna heba edıp haytanızı bıtırmeyen yasadıgınız hayatbun guzelllıklerını gorun
şimdi olay biraz konu dışı ve çarptırmaya yönelik ama be güzel dostum ne gerizekalı gerizekalı yorum yapıyorsun yazmak için yazma şuraya gözünü seveyimÖncelikle yazdığın yazıyı okumaya çalıştım %60 başarılı oldum daha sonra şehir kısmına baktım ''Trabzon'' gözüme çarptı saat 12'yi geçseydi sana hak verebilirdim![]()
Sen kimsin ?En son 8v8 istediğimde “Sizde belt var kankaağğ olmaz” diyen adamlar toplama partiyi kesip movie almış.
Buradan Yücele ve Doğuya sesleniyorum çocuk sevindirip sevaba girmeniz gerçekten çok hoş arkadaşlar inanın bana babalarının onlara aldığı ilk bisiklet mutluluğu yaşamışlardır çünkü ilk defa kesebildiler AMA TOPLAMA PARTİYİ xd
Nickini bilmediğim adamlar şurda 10 numara şekil yapıyo ama klavye de götün yerse biz burdayız muhattap bile olmak istemiyorum sizin gibi çöpçülerle götü başı iyi oynattınız ama yeterEn son 8v8 istediğimde “Sizde belt var kankaağğ olmaz” diyen adamlar toplama partiyi kesip movie almış.
Buradan Yücele ve Doğuya sesleniyorum çocuk sevindirip sevaba girmeniz gerçekten çok hoş arkadaşlar inanın bana babalarının onlara aldığı ilk bisiklet mutluluğu yaşamışlardır çünkü ilk defa kesebildiler AMA TOPLAMA PARTİYİ xd
bu kadar egoist olma be dostum . nickini bilmediğim adam dediğin senin partini üst üste koyar keser sende orgazmla izlersin hayatında öyle movie göremezsin. klavye klavye istersen bi gerçekte denk gelelim görelim klavyeyiNickini bilmediğim adamlar şurda 10 numara şekil yapıyo ama klavye de götün yerse biz burdayız muhattap bile olmak istemiyorum sizin gibi çöpçülerle götü başı iyi oynattınız ama yeter![]()
Sen kimsin mi? Asıl sen kimsin ufaklıkNickini bilmediğim adamlar şurda 10 numara şekil yapıyo ama klavye de götün yerse biz burdayız muhattap bile olmak istemiyorum sizin gibi çöpçülerle götü başı iyi oynattınız ama yeter![]()
bu kadar egoist olma be dostum . nickini bilmediğim adam dediğin senin partini üst üste koyar keser sende orgazmla izlersin hayatında öyle movie göremezsin. klavye klavye istersen bi gerçekte denk gelelim görelim klavyeyi![]()
Sen kimsin ki seni ona buna sorucam , Sevdim özgüveninizi de burda böyle konuşmakla olmuyor dediğim gibi g*tü olan varsa biz burdayız , eğer yemiyorsa uzayınSen kimsin mi? Asıl sen kimsin ufaklıkBeni yeni clanına sor anlatsınlar sana laf cambazlığı yapma bana burada başkanına sor o iyi bilir külhanfıssolar sizi. Oyuna şu 3 gündür giriyorum yeni aktif oldum bunu çakal tayfan zaten biliyor şimdi gelip 150K kc diye laf cambazlığı yapma. Senin başkanına bu teklifi ve OYUNU BIRAKMASI VS ben defalarca yaptım toplama parti kesip artistlik yapmayın olum
Forumda alt konularda da mevcut bu. Yeni yetme olduğun için sen bilmezsin tabi bu muhabbetleri külhanfısso
Bu kadar egoist değilim normalde ne olursa olsun çoğul konuşuluyor bi yerden sonra can sıkıyo buda , götü olan varsa gelsin beni üst üste koysun kessin bende dediğin şekil izleyim . Ben isterim denk gelmeyi ama köpeğin ayağına gitmem hiç bi zaman senin de birşey yapabileceğini hiç sanmıyorum , boş yapma kaybol şimdi.bu kadar egoist olma be dostum . nickini bilmediğim adam dediğin senin partini üst üste koyar keser sende orgazmla izlersin hayatında öyle movie göremezsin. klavye klavye istersen bi gerçekte denk gelelim görelim klavyeyi![]()
İsiyi kesmek pek problem değil iteme de ihtiyacımız yok olan yetiyor , 2 arkadaşımız usko clan war için ws atıyorlar usko geçmeleri gerekiyo sizin anlamayacağınız işler bunlar dadün clan vs çağırırken 3 saatte 3 tane isiyi kesemediniz mi acaba ? jackass pm lere cevap vermiyordu yoksa bi yerden item mi alıp gelceksiniz dicem aranız herkesle kötü 1like'ın köpekleri Jackass 'a BABA der olmuş hayırdır am.cıklar götünüz tavan yapmış bu db ilk defa melee oynamanın sevincini toplama pt keserek video alarak foruma mı atıyosunuz)) ayrıca daha dün mage kovalıyodunuz. O jackass denilen top varya oda humanken karus çar açıp onu kesip cr bitirmeye çalışıyodu
)
Konu başlıgında clan ile her hangi bir problem yoktur yoktur yazıyor , konuları buraya getiren sizlersiniz.Ulan cidden anlam veremıyorumNe clanmışız mq pk partiyi kestın utanmadın movıe aldın yükledin. Kemık 8 ımı aldım geldım o çok atarlı jimjimemize pm attım cana sor dedı cana pm attım ısı kesıyoruz moruk darlamda gelıcez dedi Sonuç Ne oldu Jackass Offline
![]()
Yol alBeyler çocuğun verdiği cevapları anlamadıysanız ve yazdığı cümleleri dikkatli okumadıysanız söyleyim bu çocuk Facebook’ta dolaşıp semt çocukları ile Bali çeken tip konuşma tarzına ve laf sokma çabasındaki kullandığı cümlelere bakar mısınız? Sanırım yeni reşit olmuş ben bu posttan gidiyorum çocuklara ayıracak vaktim yok hepinizle tek tek oyunu bırakmasına vs atarım öncelikle çakal başkanın gelsin hadi eyvallah
Jackass böyle durumlarda pc ' nin fişini çeker genelde offline olmasının sebebide odur ts dende düşmüştürUlan cidden anlam veremıyorumNe clanmışız mq pk partiyi kestın utanmadın movıe aldın yükledin. Kemık 8 ımı aldım geldım o çok atarlı jimjimemize pm attım cana sor dedı cana pm attım ısı kesıyoruz moruk darlamda gelıcez dedi Sonuç Ne oldu Jackass Offline
![]()