melee olmak vardıAhh Ahh![]()
melee olmak vardıAhh Ahh![]()
Doğru diyorsun reyiznedense bizim olmadığımız serverlar'da herkes ahkam keser olmuş yav moruk
Party başkanının daldığına dal yok mu moruk yav bu serverDoğru diyorsun reyiz![]()
Bizde party başkanın vurduğuna vur diye bir şeye gerek yok Z den tek atıyoruz morukkkk.Party başkanının daldığına dal yok mu moruk yav bu server
Job change 20 tl olabilirsin yanimelee olmak vardı![]()
Komutu veren TP Magedescentsiz vs atmışınız birader hele karşı taraf içler acısı![]()
ya aglamayalımCanDemiştimya human basarken hergun zevkıne 8v8 atarız diye bunu movie haline aldıysan anlasmalı bi 8v8 atarız
![]()
Öncelikle yazdığın yazıyı okumaya çalıştım %60 başarılı oldum daha sonra şehir kısmına baktım ''Trabzon'' gözüme çarptı saat 12'yi geçseydi sana hak verebilirdimvıdeo almıssın adamların ıcınde dolanırken ozellıkle dıkkat ettım 1 damage almamıssın , karsıda TheMYKO clanlı adam var demekkı bu adamlar pk atmak ıcın towndan adam almıslar eksıkler . karsı tarafın komutu kesınlıkle eksık yanlıs npt olman gerekırdı . tam kadro cıksanız karsı karsıya ne olur bılmem ama benım tabırımle tasaklı bır melee ekıbının olmadıgı serverda kendınızı bı bok sanmanız cok normal ki jackassı blıyorum ts mıze gırıp clanımdakı ınsanlara abı su kadar kıllım kaldı ptye alında bııtırıyım dedıgını
sanada koymuş dodo demek kiDODO'yu motor etmişsiniz elinize sağlık
niye hak veriyon la gece 12'yi geçince senin seviyene mi düşüyor?Öncelikle yazdığın yazıyı okumaya çalıştım %60 başarılı oldum daha sonra şehir kısmına baktım ''Trabzon'' gözüme çarptı saat 12'yi geçseydi sana hak verebilirdim![]()
senın gıbı tıpler mılletın gotunu yalamaya devam ettıgı surece ısanlar sulh olmayacaktır. ama benımde boyle bır gayretım yok ben bu tıplerın ts me gırıpte abı assagı abı yukarı cekmelerınıde bılıyorum . anlatmak ıstedıgım mesele tassak meselesıdır. bu seerverda bılındık ınsanların oynayıp yargı dagıtması baska bıseydır onların oynamayıp onların sıkını dassagını yalayab veletlerın konusması baska bıseydır . ben TheMYKOyu 6 7 senedır oynuyorum . ben kalıtelerle beraber takılıp dısardakı seklımı oyuna dokmus bır ınsanım . ama yası 22 -23 -24 olan cocuklara burda kendımı popıler etme malzemzısını verdıgım ıcın kendımden utanc duyarrım . cunku bu tarz cocuklar pc programlarından kafasını kladırıp gercek hayatın guzellerıklerıne bakmıyorlar bakamıyorlar . tek uzuldugun nokta sanaldan cıkıp gerceklegıe uşasabılmelerıdır . onların burda varsayıp 200 300 gb dedıgı servetlerını ben oyunu bırakırken sevdıgım kardesılerıme hıbe etmemdır .son sozumdur uzuldugum tek nokta kendınıı bı oyuna heba edıp haytanızı bıtırmeyen yasadıgınız hayatbun guzelllıklerını gorunÖncelikle yazdığın yazıyı okumaya çalıştım %60 başarılı oldum daha sonra şehir kısmına baktım ''Trabzon'' gözüme çarptı saat 12'yi geçseydi sana hak verebilirdim![]()
İftiraların tüm konuların altında Jackass'a karşı kin ve nefret kusman ve kurduğun cümle yapısı karaktersizin teki olduğunu gözler önüne seriyor. Kaale alınmayacak bir yaşam biçimisin.vıdeo almıssın adamların ıcınde dolanırken ozellıkle dıkkat ettım 1 damage almamıssın , karsıda TheMYKO clanlı adam var demekkı bu adamlar pk atmak ıcın towndan adam almıslar eksıkler . karsı tarafın komutu kesınlıkle eksık yanlıs npt olman gerekırdı . tam kadro cıksanız karsı karsıya ne olur bılmem ama benım tabırımle tasaklı bır melee ekıbının olmadıgı serverda kendınızı bı bok sanmanız cok normal ki jackassı blıyorum ts mıze gırıp clanımdakı ınsanlara abı su kadar kıllım kaldı ptye alında bııtırıyım dedıgını
sonuç olarak sende buradasın bende buradayım bana burada gerçek hayatı ws.den bahsedip demagoji yapma sen gel seninde kulağını keseyimsenın gıbı tıpler mılletın gotunu yalamaya devam ettıgı surece ısanlar sulh olmayacaktır. ama benımde boyle bır gayretım yok ben bu tıplerın ts me gırıpte abı assagı abı yukarı cekmelerınıde bılıyorum . anlatmak ıstedıgım mesele tassak meselesıdır. bu seerverda bılındık ınsanların oynayıp yargı dagıtması baska bıseydır onların oynamayıp onların sıkını dassagını yalayab veletlerın konusması baska bıseydır . ben TheMYKOyu 6 7 senedır oynuyorum . ben kalıtelerle beraber takılıp dısardakı seklımı oyuna dokmus bır ınsanım . ama yası 22 -23 -24 olan cocuklara burda kendımı popıler etme malzemzısını verdıgım ıcın kendımden utanc duyarrım . cunku bu tarz cocuklar pc programlarından kafasını kladırıp gercek hayatın guzellerıklerıne bakmıyorlar bakamıyorlar . tek uzuldugun nokta sanaldan cıkıp gerceklegıe uşasabılmelerıdır . onların burda varsayıp 200 300 gb dedıgı servetlerını ben oyunu bırakırken sevdıgım kardesılerıme hıbe etmemdır .son sozumdur uzuldugum tek nokta kendınıı bı oyuna heba edıp haytanızı bıtırmeyen yasadıgınız hayatbun guzelllıklerını gorun
Her seferinde aynı muhabbet moruk sıkılmadınız mı artık ? Karşımıza geçemiyosanız konuşmayacaksınız şuan kudurmaya devam edin, biz kudurtmaya devam edicez.vıdeo almıssın adamların ıcınde dolanırken ozellıkle dıkkat ettım 1 damage almamıssın , karsıda TheMYKO clanlı adam var demekkı bu adamlar pk atmak ıcın towndan adam almıslar eksıkler . karsı tarafın komutu kesınlıkle eksık yanlıs npt olman gerekırdı . tam kadro cıksanız karsı karsıya ne olur bılmem ama benım tabırımle tasaklı bır melee ekıbının olmadıgı serverda kendınızı bı bok sanmanız cok normal ki jackassı blıyorum ts mıze gırıp clanımdakı ınsanlara abı su kadar kıllım kaldı ptye alında bııtırıyım dedıgını