COMMANDER'DAN ARTİSTLİK YAPANIN TENHADA AFFI OLMAZ

AKINGAMİNG | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
AKINGAMING CYPHER MYKO PvP Server of all time
Are you ready to
New Sunucu "Cypher" 17 Ocak'ta Official Olarak Sizlerle! ⏰ Saat: 22:00 (GMT+3)
Status
Not open for further replies.

veined

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 2, 2017
246
236
94,749,600
3,747
nedense bizim olmadığımız serverlar'da herkes ahkam keser olmuş yav moruk

>BORNTOKILL<

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 2, 2015
790
710
235,164,600
5,848
  • Like
Reactions: yamyamcoo

>BORNTOKILL<

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 2, 2015
790
710
235,164,600
5,848
Party başkanının daldığına dal yok mu moruk yav bu server
Bizde party başkanın vurduğuna vur diye bir şeye gerek yok Z den tek atıyoruz morukkkk.

Last edited:

KndmR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 18, 2017
115
26
79,151,325
269
descentsiz vs atmışınız birader hele karşı taraf içler acısı :fearful::fearful::fearful:

• Like
Reactions: yamyamcoo

JFaxy_

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 13, 2017
219
80
83,302,725
2,666
vıdeo almıssın adamların ıcınde dolanırken ozellıkle dıkkat ettım 1 damage almamıssın , karsıda TheMYKO clanlı adam var demekkı bu adamlar pk atmak ıcın towndan adam almıslar eksıkler . karsı tarafın komutu kesınlıkle eksık yanlıs npt olman gerekırdı . tam kadro cıksanız karsı karsıya ne olur bılmem ama benım tabırımle tasaklı bır melee ekıbının olmadıgı serverda kendınızı bı bok sanmanız cok normal ki jackassı blıyorum ts mıze gırıp clanımdakı ınsanlara abı su kadar kıllım kaldı ptye alında bııtırıyım dedıgını

PROtouch

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 31, 2017
14
6
78,021,900
50
vıdeo almıssın adamların ıcınde dolanırken ozellıkle dıkkat ettım 1 damage almamıssın , karsıda TheMYKO clanlı adam var demekkı bu adamlar pk atmak ıcın towndan adam almıslar eksıkler . karsı tarafın komutu kesınlıkle eksık yanlıs npt olman gerekırdı . tam kadro cıksanız karsı karsıya ne olur bılmem ama benım tabırımle tasaklı bır melee ekıbının olmadıgı serverda kendınızı bı bok sanmanız cok normal ki jackassı blıyorum ts mıze gırıp clanımdakı ınsanlara abı su kadar kıllım kaldı ptye alında bııtırıyım dedıgını
Öncelikle yazdığın yazıyı okumaya çalıştım %60 başarılı oldum daha sonra şehir kısmına baktım ''Trabzon'' gözüme çarptı saat 12'yi geçseydi sana hak verebilirdim :)

Corrosx

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2018
110
10
79,120,800
113
lan ne DODO be server açılalı 1 ay oldu iyi koymuş size iyi ağlıyosunuz

CharlesDickens

Yoruldum be Patron
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 14, 2017
11
6
78,021,900
24
Öncelikle yazdığın yazıyı okumaya çalıştım %60 başarılı oldum daha sonra şehir kısmına baktım ''Trabzon'' gözüme çarptı saat 12'yi geçseydi sana hak verebilirdim :)
niye hak veriyon la gece 12'yi geçince senin seviyene mi düşüyor?

JFaxy_

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 13, 2017
219
80
83,302,725
2,666
senın gıbı tıpler mılletın gotunu yalamaya devam ettıgı surece ısanlar sulh olmayacaktır. ama benımde boyle bır gayretım yok ben bu tıplerın ts me gırıpte abı assagı abı yukarı cekmelerınıde bılıyorum . anlatmak ıstedıgım mesele tassak meselesıdır. bu seerverda bılındık ınsanların oynayıp yargı dagıtması baska bıseydır onların oynamayıp onların sıkını dassagını yalayab veletlerın konusması baska bıseydır . ben TheMYKOyu 6 7 senedır oynuyorum . ben kalıtelerle beraber takılıp dısardakı seklımı oyuna dokmus bır ınsanım . ama yası 22 -23 -24 olan cocuklara burda kendımı popıler etme malzemzısını verdıgım ıcın kendımden utanc duyarrım . cunku bu tarz cocuklar pc programlarından kafasını kladırıp gercek hayatın guzellerıklerıne bakmıyorlar bakamıyorlar . tek uzuldugun nokta sanaldan cıkıp gerceklegıe uşasabılmelerıdır . onların burda varsayıp 200 300 gb dedıgı servetlerını ben oyunu bırakırken sevdıgım kardesılerıme hıbe etmemdır .son sozumdur uzuldugum tek nokta kendınıı bı oyuna heba edıp haytanızı bıtırmeyen yasadıgınız hayatbun guzelllıklerını gorun

• Like
Reactions: mishlawii

tranquill

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2016
69
18
78,235,575
176
bende oynuyorum bu oyunu ama gel gelelim bu adamlar iyi kordine oluyor ayrıca iyiler kabul etmek lazım biz kötüyüz :D

• Like
Reactions: PhonZaix

JimJime

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 10, 2016
89
64
78,693,450
912
İftiraların tüm konuların altında Jackass'a karşı kin ve nefret kusman ve kurduğun cümle yapısı karaktersizin teki olduğunu gözler önüne seriyor. Kaale alınmayacak bir yaşam biçimisin.

veined

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 2, 2017
246
236
94,749,600
3,747
senın gıbı tıpler mılletın gotunu yalamaya devam ettıgı surece ısanlar sulh olmayacaktır. ama benımde boyle bır gayretım yok ben bu tıplerın ts me gırıpte abı assagı abı yukarı cekmelerınıde bılıyorum . anlatmak ıstedıgım mesele tassak meselesıdır. bu seerverda bılındık ınsanların oynayıp yargı dagıtması baska bıseydır onların oynamayıp onların sıkını dassagını yalayab veletlerın konusması baska bıseydır . ben TheMYKOyu 6 7 senedır oynuyorum . ben kalıtelerle beraber takılıp dısardakı seklımı oyuna dokmus bır ınsanım . ama yası 22 -23 -24 olan cocuklara burda kendımı popıler etme malzemzısını verdıgım ıcın kendımden utanc duyarrım . cunku bu tarz cocuklar pc programlarından kafasını kladırıp gercek hayatın guzellerıklerıne bakmıyorlar bakamıyorlar . tek uzuldugun nokta sanaldan cıkıp gerceklegıe uşasabılmelerıdır . onların burda varsayıp 200 300 gb dedıgı servetlerını ben oyunu bırakırken sevdıgım kardesılerıme hıbe etmemdır .son sozumdur uzuldugum tek nokta kendınıı bı oyuna heba edıp haytanızı bıtırmeyen yasadıgınız hayatbun guzelllıklerını gorun
sonuç olarak sende buradasın bende buradayım bana burada gerçek hayatı ws.den bahsedip demagoji yapma sen gel seninde kulağını keseyim

• Like
Reactions: sivaslee

PhonZaix

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 27, 2017
203
140
83,882,700
1,208
Her seferinde aynı muhabbet moruk sıkılmadınız mı artık ? Karşımıza geçemiyosanız konuşmayacaksınız şuan kudurmaya devam edin, biz kudurtmaya devam edicez.

• Like
Reactions: sivaslee
Status
Not open for further replies.