KOMUTU TP MAGE'MİZ VERMEKTEDİR VİDEO DODO'YA İTHAFEN ÇEKİLMİŞTİR DİĞER CLAN ÜYELERİYLE HİÇ BİR PROBLEMİMİZ YOKTUR
Anlaşmadan kill vermediğimiz sıradan bi vsde anlaşırsak vay halinize - JackassCanDemiştimya human basarken hergun zevkıne 8v8 atarız diye bunu movie haline aldıysan anlasmalı bi 8v8 atarız
![]()
SEVE SEVEE iyi ozaman akşam tsde buluşuruz![]()
8 ini al ozaman bu gecenptnin legal hali bu mageyi kesmesen ardream kapanana kadar gelirdi onlar
Sekizinizle 1vs1 atarım pm at ThePriest8 ini al ozaman bu gecesenlede atalım PM: DaLaVeReCi atarsın pm
![]()
bende adam yerine koymuştum.Sekizinizle 1vs1 atarım pm at ThePriest
2 Gün öncede onların arka kapıda bi vs attık acaba neden movie alınmamışadamlar toplama party olm8 kişi clan olarak çıkmamışlar. RCS diye warrior var adam daha 70 bile değil
işi bilen bi takım olsa asası tekleyip dururlar.
herkese bol şans.
Moviesi var ? Silmedim halen duruyor sürekli ölüyordunuz yine mis gibi npmizi kasıyorduk bizde de Rionli ve Xanthippe vardı yine de ölüyordunuz ama mageler bastı sürekli vsyi ? İstersen onun da moviesini atayım burda boş yapma ?2 Gün öncede onların arka kapıda bi vs attık acaba neden movie alınmamışNeyse Beacaul ses etme ^^
Neyse ozaman kımsenın boşyapmasına gere k yok aksam atarı z vsmizi bakarız keyfimizeMoviesi var ? Silmedim halen duruyor sürekli ölüyordunuz yine mis gibi npmizi kasıyorduk bizde de Rionli ve Xanthippe vardı yine de ölüyordunuz ama mageler bastı sürekli vsyi ? İstersen onun da moviesini atayım burda boş yapma ?
Bişeyler kapmışım priestlerim den onurcum , berk zaten harika bi detay <3
sana özel TheMYKO clanından nptlik adam mı topluyalımbende adam yerine koymuştum.
sen git worm kessana özel TheMYKO clanından nptlik adam mı topluyalım![]()
adamlar toplama party amk güldürmeyin hangi warrior dayanır 1 asas 3 wariorun damage'sine ayrıca kestik diye bunu atmışınız JeuDieuRenvoyes clanının tam kadrosu olsa değil 1 adam kesmek yatalak olursunuznptnin legal hali bu mageyi kesmesen ardream kapanana kadar gelirdi onlar